INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Kompany nu scapă de coșmar: S-a accidentat din nou, pentru a 37-a oară în 8 ani! » Cât va lipsi belgianul

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 14:28

Vincent Kompany nu scapă de ghinionul accidentărilor. După ce a lipsit aproape tot anul, acesta s-a lovit din nou și ar putea rata toate meciurile rămase de jucat până la finalul turului în Premier League.

Apărătorul belgian a ieșit șchiopătând în prima repriză a meciului cu Crystal Palace de săptămâna trecută, după ce s-a ciocnit cu goalkeeperul Claudio Bravo.

Deși a acuzat o lovitură în zona capului, testele ulterioare au arătat faptul că adevărata problemă o reprezenta genunchiul, mai precis ligamentul.

Această accidentare îl va obliga pe belgian să absenteze aproximativ șase săptămâni, ceea ce ar însemna că ar putea reveni pe teren abia în partida cu Everton, de la mijlocul lunii ianuarie.

”Eu sunt trist, el este trist. Nu a jucat pentru mult timp. Dacă ar fi fost o accidentare serioasă probabil că ar fi lipsit multe luni, dar nu este nimic grav. Nu va juca câteva săptămâni”, Pep Guardiola, antrenor Man. City

Tehnicianul catalan s-a putut baza pe serviciile lui Kompany doar în patru partide din acest sezon, niciuna terminată pe teren de belgian.

De altfel, fundașul central este recunoscut pentru probleme avute de-a lungul timpului. Din 2008, de când a venit la formația din Manchester, a acuzat nu mai puțin de 37 de accidentări, fiind indisponibil pentru un total de 878 de zile.

În anul 2016, Kompany a fost forțat să stea departe de terenul de joc de diferite lovituri la coapsă, gambă sau probleme acuzate în zona abdominală, care l-au lăsat în afara echipei Belgiei pentru Euro.

surse: skysports.com, espn.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close