INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICĂ

Kroos a primit o replică GENIALĂ! Ronaldo l-a pus la punct pe neamț după aroganța făcută de Revelion

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 10:57

Pe 1 ianuarie, Kroos a postat un mesaj de Anul Nou, în care ironiza rivala Brazilia, făcând referire la meciul din semifinalele Campionatului Mondial din 2014, Brazilia - Germania 1-7. Vezi detalii.

Brazilianul Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns neamțului cu aceeași monedă. Fostul atacant a postat o fotografie de la finala Campionatului Mondial din 2002, Brazilia - Germania, 2-0, și un mesaj ironic.

"Ca urmare a cererilor... Un an nou fericit, Toni Kroos!", a scris Ronaldo. În 2017, în loc de cifrele 2 și 0, apar steagurile Braziliei și ale Germaniei, făcându-se referire la scorul finalei în care Ronaldo a marcat de două ori.

ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dangrenet
dangrenet  •  03 Ianuarie 2017, 22:06

Nu e deloc geniala ... doar imitatie dupa Kroos (a lui Kroos, da, e geniala). In plus, un 0 - 2 in asia intr un turneu semi aranjat, nu are nicio legatura cu un 1 - 7 acasa , in finala ...

calinescu_
calinescu_  •  03 Ianuarie 2017, 08:25

BV , COMENTARIU PROFESIONIST ....!!!! CASEMIRO SI NU CAMINERO (:)))))))) ) ....!!! REFERITOR LA INCHIZATOR , EU AM DORIT SA SUBLINIEZ CA NU POTI JUCA LA INCHIDERE CU ORICINE SI CA DE EXEMPLU LA DINAMO PALICI SI NISTOR NU VOR FI NICIODATA INCHIZATORI ...!!!

magic4ever
magic4ever  •  02 Ianuarie 2017, 18:03
Postat de calinescu_ pe 02 Ianuarie 2017, 12:01

KROOS ...!!! PIESA SLABA DIN ANGRENAJUL REALULUI ....!!!! L-AU DAT PE OZIL SI KEDIRA SI L-AU LUAT PE EL LA INCHIDERE ....!!!!! DACA NU VENEA ZIDANE SA-L PUNA PE CAMINERO LANGA MODRICI , DADEAU FALIMENT CU KROOS ....!!!!

Kroos are cel mai bun procentaj de pase reusite din lotul Realului...nu este mijlocas defensiv, dar recupereaza destule mingii...si este titular alaturi de Modric si Casemiro atunci cand nu este accidentat

Vezi toate comentariile (13)
Comentează