INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - MILAN 2-2

L-a băgat în spital! Furia lui Mihajlovici a trimis un steward la urgențe

Mihajlovici, un antrenor temperamental
Mihajlovici, un antrenor temperamental

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 00:00

Sinișa Mihajlovici, furios că echipa sa a avut avantaj pe tabelă, 2-0, și penalty de 3-0, dar le-a irosit, a șutat într-un panou publicitar, iar o așchie l-a lovit pe-un steward.

Ținta lui Sinișa Mihajlovici, luni seară, era Milanul. Clubul care l-a pus antrenor în vara lui 2015 și l-a dat afară în aprilie 2016, înainte de a încheia sezonul. Dar, cum se întâmplă adesea, nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește.

Dacă nu i-a putut învinge pe rossoneri, antrenorul lui AC Torino s-a răzbunat, fără să vrea, pe un steward. Supărat că echipa sa a terminat 2-2 deși a condus cu 2-0, iar Ljajici a irosit șansa lui 3-0, ratând un penalty, tehnicianul sârb s-a îndreptat către un panou publicitar, pe care l-a luat la picioare.

Acesta s-a făcut bucăți, iar o așchie a ricoșat într-un steward aflat în apropiere. Rana pe care i-a provocat-o lângă ochi a fost atât de serioasă încât omul a ajuns la spital, unde va rămâne trei zile sub îngrijirea medicilor.

"Ri Montella"

Condusă cu 2-0 după primele 45 de minute, perioadă în care i s-a refuzat și un penalty, fault Zappacosta asupra lui Bonaventura, Milan a avut o revenire puternică în partea secundă.

"RiMontella", cum a titrat Gazzetta dello Sport, făcând un joc de cuvinte între rimonta (revenire) și numele antrenorului său, Vincenzo Montella, a început cu golul lui Bertolacci (55) și s-a încheiat 5 minute mai târziu, cu reușita lui Bacca: 2-2.

Milan a terminat în inferioritate, Romagnoli încasând un al doilea "galben" pe final (88).

"Nu-i reproșez lui Ljajici penalty-ul irosit. Ratează doar cine are curajul să bată. Îi reproșez însă evoluția. De la un jucător ca el mă aștept să facă diferența"
Sinișa Mihajlovici, antrenor Torino

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează