INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

L-a dat de gol pe Pique: "Are acasă un tricou cu Real Madrid" + Ce spune Daniela Ospina, soția lui James Rodriguez, despre plecarea soțului ei de la echipa lui Zidane

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 mai 2017 11:50

Fundașul central al Barcelonei, Gerard Pique are acasă un tricou al lui Real Madrid.  Dezvăluirea a fost făcută de Daniela Ospina, soția lui James Rodriguez.

Aceasta susține că fiul lui Pique, Milan, are un tricou al "galacticilor" cu numărul 10, purtat de soțul său.

Pique este recunoscut pentru dragostea sa față de tot ceea ce este catalan și disidența fermă față de rivalii din capitală ai Barcelonei.

De-a lungul anilor, internaționalul spaniol le-a provocat madrilenilor multă neplăcere atât pe teren, cât și în afara lui prin declarațiile acide date presei.

28 de partide(14 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri) a disputat Pique în toate competițiile împotriva lui Real Madrid și a marcat 2 goluri, oferind și 2 pase de gol

"Odată, în Barcelona, ​​m-am întâlnit cu Shakira și copiii ei. Salome (n.r. fiica lui James) a fost fericită pentru că este o mare admiratoare ai ei, ca și mine de altfel (râde)! Shakira, imediat, i-a spus lui Milan: «Uite, ea este fiica lui James!» Și Milan a spus: «Eu am acasă tricoul lui James»", a relatat Ospina pentru revista columbiană Don Juan.

Daniela Ospina este sora portarului de la Arsenal Londra, David Ospina. Aceasta a mai dezvăluit că și-a dorit în copilărie să practice fotbalul însă nu a fost lăsată de mama sa. Întrebată dacă soțul său va pleca în vară de la Real Madrid, Ospina a sugerat că s-ar putea întâmpla acest lucru.

 surse: 101greatgoals.com, sport.es, goal.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mandela
mandela  •  03 Mai 2017, 13:02

Ai reusit sa scrii articolul asta singur, sau l-ai copiat din vreo fituica? Nu vad unde a declarat cineva ca fiul lui Pique are tricou cu Real Madrid. James Rodriguez e columbian, Shakhira e din Columbia, deci mai mult ca sigur baiatul are tricoul nationalei Columbiei. Nicio treaba cu Real. Articolul e zero

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close