INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

L-au ratat?! Mijlocașul de 18 ani dorit de Klopp a prelungit cu Borussia Dortmund

Pulisic, foto: reuters
Pulisic, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 15:57

Americanul Christian Pulisic a semnat o nouă înțelegere cu echipa germană Borussia Dortmund până în iunie 2020, spulberând speranțele lui Jurgen Klopp de a-l aduce pe atacant la Liverpool.

Antrenorul ”cormoranilor”, un cunoscut admirator al fotbalistului de 18 ani, a fost în mod repetat legat de o mutare a jucătorului de la vechiul său club pe ”Anfiled Road”. Dar, acum, mijlocașul și-a legat destinul de formația din Bundesliga.

Dortmund a confirmat în cursul zilei de luni că internaționalul american va rămâne la echipa lui Thomas Tuchel, în același timp cu anunțul legat de venirea lui Alexander Isak, de la AIK Solna, care a refuzat oferta de la Real Madrid.

”Suntem foarte fericiți să anunțăm prelungirea contractului cu Pulisic, după cel al lui Julian Weigl. Christian este deja un fotbalist important pentru echipa noastră”, a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei.

”Aici am găsit cele mai bune condiții pentru mine. Am avut șansa să joc în fața a peste 80.000 de spectatori. Avem cei mai buni suporteri din lume”, a spus mijlocașul.

Jucătorul s-a transferat la clubul din Dortmund în februarie 2015, iar în acest sezon a evoluat în 22 de meciuri din Bundesliga, înscriind 4 goluri. De asemenea, el a debutat în cursul anului trecut și în naționala Statelor Unite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează