INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / FIORENTINA - ATALANTA 1-1

”La ce folosește VAR?” » Fiorentina se plânge de două penaltyuri refuzate

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 12:21

Antrenorul Stefano Pioli a acuzat arbitrajul: ”Decizii inexplicabile, a aplicat regulamentul inechitabil. Punctele furate de Pairetto nu ni le mai înapoiază nimeni. Așa am pățit și cu Inter”.

Există și păreri contra VAR în Serie A, deși curentul de opinie este favorabil asistenței video. Cel mai vajnic contestatar e antrenorul Fiorentinei, care s-a revoltat după remiza cu Atalanta de duminică seară. "Am avut două penaltyuri. La ce folosește VAR, doar pentru adversari? Deciziile sunt inexplicabile, a aplicat inechitabil regulamentul. Punctele furate de Pairetto nu ni le mai înapoiază nimeni. Așa am pățit și cu Inter", a zis Pioli.

Și are dreptate să conteste arbitrajul, pentru că Viola, cu Ianis Hagi rezervă neutilizată, trebuia să primească două lovituri de pedeapsă: la faultul în careu al lui Spinazzola la Astori și al lui Berisha la Gil Dias. Atalanta a avut un 11 metri acordat, dar ratat de Papu Gomez. "Ai nevoie de mult curaj să te plângi de arbitraj după un meci pe care l-am dominat și în care meritam victoria!", i-a replicat, ironic, Gian Piero Gasperini, tehnicianul bergamascilor. Chiesa a deschis repede scorul, dar oaspeții au egalat abia în minutul 90+4, prin Freuler. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează