INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lacazette e gata să plece de la Lyon și a vorbit despre viitoarea posibilă destinație: "Vreau să văd dacă pot face față la un nivel mai înalt"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 20 mai 2017 20:53

Atacantul francez Alexandre Lacazette a anunțat că vrea să plece de la Olympique Lyon în această vară.

Dorit de Atletico Madrid și Liverpool, Lacazette a declarat într-un interviu acordat cotidianului francez L‘Equipe că este momentul potrivit să facă o schimbare și să joace la un nivel mai înalt.

"Cred că acum este momentul potrivit să plec. Vreau să încerc ceva diferit, să risc și să fac pasul la un nivel mai înalt. Oamenii vorbesc despre faptul că înscriu goluri, dar știu că, la nivel european, nu sunt foarte bine cunoscut. Vreau să văd dacă pot să răspund la intrebările pe care și le pun oamenii și să progresez", spune Lacazette.

44 de partidea disputat Lacazette în acest sezon în toate competițiile reușind 35 goluri și 5 assist-uri

Atacantul francez în vârstă de 25 de ani a comentat și posibilitatea de a ajunge la Atletico Madrid, unde s-ar putea reîntâlni cu prietenul său, Antoine Griezmann: "Decizia în privința plecării mele îmi va aparține în totalitate. Atletico e un club care ajunge în ultimii ani de fiecare dată în ultimele faze ale Ligii Campionilor. E o echipă mare, cu un stadion nou, iar acolo este Antoine Griezmann, pe care îl cunosc foarte bine la naționala Under 18 a Franței", a mai spus Lacazette.

Aflat incă de la vârsta de 12 ani în curtea lui Lyon, atacantul francez a debutat la seniori în mai 2010. El mai are contract până în iulie 2019.

surse: talksport.com, fussball.com, lequipe.fr

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează