INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Ladislau Boloni nu e regretat în Belgia: „N-ar fi surprinzător că pleacă. Locul 4 nu i se datorează lui!”

4 este locul ocupat acum de Boloni și Antwerp; ar fi trebuit să intre în play-off; dacă sezonul se suspendă definitiv, echipa flamandă se califică în Europa League
4 este locul ocupat acum de Boloni și Antwerp; ar fi trebuit să intre în play-off; dacă sezonul se suspendă definitiv, echipa flamandă se califică în Europa League

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 12:10

Ladislau Boloni (67 de ani), antrenorul lui Antwerp, este criticat de presa belgiană, care consideră că marele merit al sezonului bun îi aparține lui atacantului Dieumerci Mbokani (34) și nu ingeniozității sale tactice.

Despărțirea probabilă din vară a lui Loți Boloni de Antwerp nu lasă regrete în presa belgiană. Pus pe lista tehnicienilor cu bagajele deja făcute în Jupiler Pro League, românul e criticat de agenția Voetbalprimeur, care susține că locul 4 ocupat la întreruperea campionatului nu este meritul său:

„Au existat dubii destulă vreme în privința funcționării lui Boloni la Antwerp. Antrenorul de 67 de ani a organizat bine echipa și a imprimat multă pasiune și răutate în joc, dar încă este ceva care nu merge cum ar trebui sub aspectul tehnic, în ciuda prezenței multor fotbaliști de creație în lot".

„Ladislau Boloni, salvat de rezultate"

Jurnaliștii de la VP îl scot în față pe golgeterul lui Royal: „Rezultatele bune l-au ținut pe Boloni pe bancă, deși Antwerp îi datorează performanțele în acest sezon lui Dieumerci Mbokani și golurilor sale mai mult decât ingeniozității tactice a românului. Între timp au apărut zvonurile potrivit cărora Bölöni ar trebui să plece la finele acestei stagiuni. Nu ar fi deloc o mutare prea surprinzătoare".

Reduceri salariale între 30 și 50% la Antwerp

Jucătorii au acceptat propunerea lui Antwerp de tăiere a salariilor de peste 80.000 de euro lunar. Pe martie și-au primit toți bani, dar în aprilie vor lua cu 30% mai puțin, în mai cu 40%, iar dacă se va prelungi criza și în iunie, reducerea va crește la jumătate. 

Haroun și Mbokani au făcut primii pasul, așa a fost ușor să-i convingă și pe ceilalți. 11 jucători devin liberi la 30 iunie", anunță VP.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Schimbul momentului în fotbalul mondial: Lautaro Martinez contra Antoine Griezmann

AC Milan are două variante pentru înlocuirea lui Stefano Pioli » Unai Emery, dorit de omul care l-a adus și la Arsenal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  14 Aprilie 2020, 18:40

Nu stiu cine ii vrea raul lui Loti Boloni de la jesepe, sau nah, cine e platit sa promoveze articole defaimatoare. Ideea e ca echipa aia fara Loti era in B. Acum se bate la cupele europene. Punem pariu ca dupa ce pleaca Boloni, se va duce in ... B ? :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează