INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Veste-șoc din Ungaria » Ladislau Boloni pleacă de la Antwerp: „Nu pentru că m-aș simți rău acolo"

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp
Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 09:59

Ladislau Boloni, antrenorul în vârstă de 67 de ani, din 2017 la Antwerp, a declarat în Ungaria că „am ajuns la un nivel în care următorul pas ar fi câștigarea campionatului, iar asta ar însemna o filosofie diferită".

După trei ani la Antwerp, Loți Boloni pare gata să părăsească echipa belgiană, pe care a transformat-o profund. A preluat-o în 2017, când de-abia revenise în elită, după 13 ani în liga secundă, propulsând-o printre cele mai bune formații din Jupiler League. Locul 4 în acest moment și calificată în finala Cupei Belgiei.

Ladislau Boloni: „Nu pentru că m-aș simți rău aici"

Tocmai într-un moment când specialiștii flamanzi anunțau că Antwerp se va bate în foarte scurt timp la titlu, afirmând că „munca antrenorului este excepțională", Boloni susține că este gata să plece de pe „Bosuil". 

În această vară, la final de contract. „Înclin să nu mai continui", a declarat tehnicianul în vârstă de 67 de ani pentru televiziunea maghiară M4 Sport. A explicat: „Nu pentru că m-aș simți rău aici. Am ajuns la un nivel în care următorul pas ar fi câștigarea campionatului, iar asta ar însemna o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa".

Ladislau Boloni: „Vreau să rămân activ în fotbal"

Nu vrea să se oprească însă. „Îmi doresc să rămân activ în fotbal. Sunt încă suficient de naiv încât să cred că mai sunt capabil să transmit energia și cunoștințele mele".

4este locul ocupat acum de Boloni și Antwerp; ar fi trebuit să intre în play-off; dacă sezonul se suspendă definitiv, echipa flamandă se califică în Europa League

„Pentru noi, toate opțiunile sunt deschise"

Aflând cuvintele lui Boloni, un oficial al lui Antwerp susține că acest subiect nu este încheiat. „Țin cont de ce a spus antrenorul, dar este încă prematur", a declarat Sven Jaecques, secretarul general al clubului. 

„Este adevărat că e la sfârșitul contractului, dar viitorul său nu a fost discutat. Până acum au fost alte priorități, intenționam să vorbim după finala Cupei și play-off, dar asta nu s-a mai întâmplat, motivele fiind evidente. Când totul va fi clar asupra acestui sezon și când vom ști cum va fi stagiunea următoare, ne putem face planuri de viitor. Inclusiv o discuție cu antrenorul. Pentru noi, toate opțiunile sunt deschise".

VIDEO Cum arată un antrenament la Antwerp cu Ladislau Boloni

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu a explicat de ce nu antrenează în Europa: „În afară de ei, niciun român nu a ajuns antrenor în vest!”

Sportul nu va mai fi la fel după pandemie » Trei schimbări majore anunțate înainte de reluarea meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
maccsero
maccsero  •  09 Aprilie 2020, 12:08

Un antrenor maghiar de rangul doi pleacă de la o echipă belgiană de rangul doi. Ei și?

fibra
fibra  •  09 Aprilie 2020, 11:08

Poate tot in Belgia,altfel e greu la 67 ani.

229965620694864
Paul Cernea  •  09 Aprilie 2020, 11:05

De ce din Ungaria? Bölöni nu a negat niciodata ca ar fi ungur, dar din România, mai bine zis din Târnaveni-Tg. Mures(a debutat la Chimica Târnaveni) ! Si-a mai spus "antrenor francez"(pentru ca în Franta a devenit antrenor), dar niciodata nu s-a revendicat din Ungaria!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close