INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAS PALMAS - BARCELONA

VIDEO + FOTO Barcelona trăiește periculos » Pas greșit înaintea derby-ului cu Atletico, iar titlul în La Liga se joacă

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 21:16

FC Barcelona a remizat în deplasarea de la Las Palmas, scor 1-1, și păstrează un avantaj fragil înaintea derby-ului cu Atletico Madrid.

Ernesto Valverde a odihnit mai mulți titulari pentru în perspectiva duelului cu Atletico Madrid din week-end. Fără Pique, Rakitic, Coutinho sau Dembele, "catalanii" au contat strict prinmomentele de magie ale lui Messi. Argentinianul a deschis scorul în minutul 21 printr-o lovitură liberă executată magistral de la marginea careului.

Las Palmas a revenit cu mai mult tupeu de la cabine. Vermaelen a fost neglijent la doar 3 minute de la reluare, iar. Gazdele au închis excelent partida, singura ocazie importantă venind în minutul 62, când Suarez a trimis din apropierea porții pe lângă stâlul porții apărate de.Chichizola.

Barcelona rămâne prima în La Liga, cu un avans de 5 puncte față de Atletico Madrid. Derby-ul acestui sezon se joacă duminică, de la ora 17:15, și poate fi urmărit în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Las Palmas - Barcelona 1-1

Au marcat: Calleri '48 / Messi 21 →→→ VIDEO 

liveTEXT AICI

echipele de start

Las Palmas: Chichizola - Aguirregaray, Navarro, Galvez, Castellano - Etebo, Gomez - Halilovic, Tana, Samperio - Calleri
Rezerve: C. Raul, Aquilani, J. Castellano, Exposito, Michel, Toledo
Antrenor: Paco Jemez

Barcelona: ter Stegen - Roberto, Umtiti, Vermaelen, Digne - Vidal, Busquets, Paulinho, Iniesta - Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Coutinho, Dembele, Gomes, Paco, Pique, Rakitic
Antrenor: Ernesto Valverde

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
lionforever
lionforever  •  02 Martie 2018, 19:41

Un arbitraj jenant combinat cu odihnita câtorva titulari reteta unui semiesec .

mario_rdfe
mario_rdfe  •  02 Martie 2018, 14:34

Singurul derby ptr barcelona,,este cell cu espanyol. Cand vreodata o sa invete si jurnalistii din ro,ca derby se numeste atunci cand se intanlesc doua echipe rivale,din acelasi oras

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2018, 08:21
Postat de valyomanyd pe 01 Martie 2018, 23:40

Barcelona e furată ca în codru ! În minutul 45 portarul gazdelor iese în afara careului si joacă balonul cu mâna...Arbitrul nu acordă nimic :)) e același arbitrul care în meciul de la Vigo le spunea catalanilor că mingea nu a intrat în poartă :)))

Eu cred că e trimis special derbedeul ăla de Lahotz la anumit meciuri! Mă mir că s-a abținut Suarez să nu-l muște de jugulară! Pur și simplu, arbitrul ăla sfidează pe toată lumea!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează