INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - JUVENTUS 3-1

Lazio - Juventus 3-1 // VIDEO+FOTO MAGIC LA7IO! Campioana încasează primul KO din acest sezon, lupta la titlu se dă în trei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 09:13

Lazio a învins-o pe Juventus, scor 3-1, în cadrul etapei cu numărul 15 din Serie A.

Juventus a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 35, portughezul îndeplinind o simplă formalitate, după ce a primit un assist perfect de la Rodrigo Bentancur. La pauză, tabela arăta 1-1. Luis Alberto a centrat în careul aglomerat, iar Luiz Felipe l-a învins pe Szczesny cu o lovitură de cap, chiar în minutele de prelungiri ale primului act.

+1 FOTO

În minutul 69, Cuadrado, jucătorul campioanei Italiei, a fost eliminat, după ce l-a faultat din postura de ultim apărător pe Lazzari

Milinkovic Savic și Felipe Caicedo, cu golurile din minutele 74, respectiv 90+5, au adus victoria lazialilor. Scorul putea căpăta alte proporții, însă Ciro Immobile a irosit o lovitură de la 11 metri la scorul de 2-1 pentru echipa lui Simone Inzaghi.

În urma acestui rezultat, Juventus a ratat șansa de a o egala pe Inter și a rămas pe locul 2, cu 36 de puncte acumulate, în timp ce Lazio ocupă poziția a 3-a, având 7 victorii consecutive în ultimele 7 etape.

16 anitrecuseră de la precedenta victorie obţinută de Lazio pe Olimpico în Serie A contra lui Juventus, 2-0 cu Roberto Mancini pe banca tehnică

VEZI ȘI:

Manchester City - Manchester United 1-2 // VIDEO+FOTO United for Liverpool! City pierde derby-ul orașului și „cormoranii” se distanțează la 14 puncte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  09 Decembrie 2019, 08:28
Postat de eugol pe 08 Decembrie 2019, 10:59

Stefan Radu e la un club mediocru, timp de 10 ani s-a zbatut la mijlocul clasamentului, iar acum v-ati trezit tot sa ziceti ca el e artizanul acestui sezon ceva mai bun. Stefan Radu isi asuma alegerea, iar noi plangem ca niste fraieri dupa jucatori de 33 de ani, in loc sa ne concentram pe ce avem in propria curte.

te auzi ce debitezi,cap de rumeguș?nici nu merita să comentez la o asemenea intervenție,asta e partea rea a netului,orice *** al planetei își dă cu părerea,dacă-ți dau o dictare, rupi pixul,mediocrule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  08 Decembrie 2019, 12:19
Postat de Vladimir Mihailescu pe 08 Decembrie 2019, 10:08

Radu Ștefan e singurul fotbalist român care joacă titular la o echipă bună într-un campionat tare... și când mă gândesc că noi ne prezentăm cu rus si nedelcearu la meciuri... ***..nu mai zic de ziariștii noștri dragi, care l-au jignit dupa o înfrângere si au contribuit la decizia lui de a nu mai veni la echipă.... omul are 300 de meciuri in serie A.... ne merităm soarta

Radu s-a simtit jignit de ziaristi si a decis sa nu mai vina la nationala ??? Nu cred asta !

eugol
eugol  •  08 Decembrie 2019, 10:59

Stefan Radu e la un club mediocru, timp de 10 ani s-a zbatut la mijlocul clasamentului, iar acum v-ati trezit tot sa ziceti ca el e artizanul acestui sezon ceva mai bun. Stefan Radu isi asuma alegerea, iar noi plangem ca niste fraieri dupa jucatori de 33 de ani, in loc sa ne concentram pe ce avem in propria curte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează