INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Lecce şi Cesena au promovat în Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Cluburile italiene Lecce şi Cesena au terminat stagiunea din Serie B pe primele două poziţii, urcînd astfel în primul eşalon. Lecce şi-a asigurat şefia ierarhiei prin remiza cu Sassuolo, în timp ce rivalii de la Cesena au învins pe terenul Piacenzei.

Pentru cel de-al treilea loc de Serie A se vor lupta într-un play-off Brescia, Torino, Sassuolo şi Cittadella. În sezonul recent încheiat în Serie A au retrogradat Atalanta, Siena şi Livorno.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  31 Mai 2010, 08:14

Lecce are cat de cat experienta in prima liga italiana. Dar Cesena parca vad ca retrogradeaza inca din primul sezon de Serie A, si apoi pica pana in liga a 3-a si ajunge aproape de faliment, cum s-a intamplat cu multe alte echipe neinvatate cu rigorile primei ligi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează