INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALAGA - BARCELONA 1-2

Lecție de oportunism: așa cîștigă o echipă mare într-o zi proastă! Cifrele dezastruoase ale Barcelonei în meciul cu Malaga

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 22:18

Barcelona a avut o prestație sub așteptări pe La Rosaleda, unde s-a impus chinuit, scor 2-1, prin golurile lui Munir și Messi. Pentru Malaga a marcat Juanpi.

Messi a salvat-o pe Barca, dar jucătorii lui Luis Enrique recunosc că au avut o seară pe care vor s-o uite rapid. Numerele sînt dezastruoase pentru formația blaugrana, singurul capitol la care a fost superioară fiind posesia (66%). Barça a pierdut 75 de mingi, permițîndu-i Malagăi 25 de intercepții.

 

ECHIPE ȘUTURI LA POARTĂ CORNERE INTERVENȚII PORTARI
MALAGA 15 4 10 KAMENI
BARCELONA 12 3 17 BRAVO

"În prima repriză nu am jucat deloc bine, nu mă feresc să spun că e cea mai proastă repriză făcută de noi în acest sezon. A fost un meci foarte complicat, ne-au dominat fizic și au cîștigat toate duelurile. În astfel de deplasări se cîștigă un titlu. Nu sîntem roboți. Trebuie să învățăm din greșeli" Sergio Busquets

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează