INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE EUROPENE

Leicester a inspirat toată Europa » 3 echipe surprinzătoare dau peste cap ierarhiile!

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 18:52

Sezonul trecut, Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului. A câștigat titlul în Premier League cu un avans enorm, 10 puncte, față de ocupanta poziției secunde, Arsenal. Cine va da lovitura anul acesta?

  1. Sevilla s-a despărțit de Unay Emery și presa iberică îi prevedea un viitor sumbru. Lucrurile nu au stat deloc așa. Vitalitatea lui Jorge Sampaoli s-a transmis și în teren, iar andaluzii au un start excelent de sezon. În week-end s-au impus în fața celor de la Atletico Madrid, scor 1-0, și s-au instalat pe poziția secundă a clasamentului, la un singur punct în fața liderului Real Madrid. Lucrurile merg ca pe roate și în Liga Campionilor, unde au acumulat 7 puncte în primele 3 partide.

  2. RB Leipzig este neînvinsă în acest sezon de Bundesliga, ocupând poziția secundă, la 2 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Sponzorizați de Red Bull, au investit peste 70 de milioane de euro în transferuri, doar în ultimele 2 sezoane.

  3. Nice ocupă prima poziție a clasamentului din Ligue 1, fiind neînvinsă după 10 etape. Aceștia au un avans de 4 puncte în fața celor de la AS Monaco și unul de 6 puncte față de campioana en-titre, PSG. Antrenorul formației, Lucien Favre, a reușit să facă jucători capricioși precum Balotelli să lucreze pentru echipă, iar rezultatele se văd. Nice are un golaveraj de 20-7, fiind cea mai bună defensivă din competiție, alături de PSG și Toulouse, și având al doilea atac după AS Monaco.

Sezonul trecut, Leicester a avut o cotă de 5001 pentru câștigarea competiției. Acum, Nice are o cotă de 10 pentru câștigarea trofeului, RB Leipzig 51, iar Sevilla 101.

(Adrian Jitea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magura
magura  •  25 Octombrie 2016, 09:45
Postat de Danny Caroll pe 24 Octombrie 2016, 20:10

Liga Condusa de Fariseul Cioban

Asta e cea mai tare replica! :)))))))))))))))))

974312599269118
Adrian Preda  •  24 Octombrie 2016, 22:58

Hagi e greu de inspirat. Leicester putea fi numită "noul Viitorul", dar Gică e prea omenos

nope
nope  •  24 Octombrie 2016, 22:04

Leipzig are un joc superb e un fel de Dortmund 2 dar parca mai solida in joc depinzand mai putin pe individualitati si mai mult pe forta grupului spre deosebire de Dortmund. De castigarea titlului insa mai greu pentru leipzig si sevilla avand competitie pe bayern prima iar a doua pe barca , real si atletico. Nice chiar are o sansa pentru ca PSG e cam varza sez asta si mai degraba Monaco e o amenintare pentru Nice. Leicester sez trecut a castigat doar pentru ca celalalte echipa mai exact marile forte din premier league erau la pamant !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează