INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Leo Messi a vorbit pentru prima dată despre un subiect care l-a emoționat: "Este ceva uimitor!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 09:19

Lionel Messi, 30 de ani, a vorbit despre Campionatul Mondial din 2018 și a dezvăluit ce îl motivează pentru câștigarea turneului final din Rusia.

"Campionatul Mondial e tot mai aproape. Mintea mea e acolo, dar nu vreau să ard etapele până în iunie. Am văzut că oameni din diferite țări vor ca acest Campionat Mondial să fie unul bun pentru mine. Cred că este uimitor că în diferite colțuri ale lumii oamenii vor ca Argentina să fie campioană mondială și ca eu să fiu campion mondial. Este uimitor și impresionant să văd că lumea își dorește să fiu campion.

Toți vrem să câștigăm Mondialul. Îmi imaginez că sunt în finală, că o câștig și că ridic cupa. Este un vis pe care l-am avut mereu. Cu cât se apropie Mondialul, cu atât sunt mai puternice trăirile. Decepția din 2014 este foarte dureroasă. Am fost foarte aproape. Dacă nu vom câștiga Mondialul cred că ni se va cere să plecăm de la națională", a declarat Leo Messi pentru America TV, un post din Argentina.

3 finale
a pierdut Leo Messi cu Argentina, una de Campionat Mondial, 2014, și două de Copa America, 2015 și 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1017793318282877
Gim Fish  •  21 Martie 2018, 09:58

Doamne ce ziarist *** !! Cred ca nici tu nu stii ce ai vrut sa scrii ...:))) Am văzut multe ca in multe :)))))....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează