INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, chemați pentru a-l da jos pe Sepp Blatter!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 11:21

Sepp Blatter a fost reales pentru a cincea oară ca președinte al FIFA.

Gary Neville, fost jucător la Manchester United, a venit cu o propunere pentru ca Blatter să fie înlăturat de la șefia FIFA.

Fostul fundaș, actual jurnalist pentru ziarul The Telegraph, susține că este nevoie ca marii jucători, în special Leo Messi și Cristiano Ronaldo, să se unească pentru a-l forța pe Blatter să demisioneze.

 "Gîndiți-vă la Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, doi dintre cei mai mari fotbaliști, și imaginați-vă cum ar fi Cupa Mondială fără ei.

Turneul nu ar exista dacă cei doi ar refuza să joace, pentru că FIFA strică acest joc. Ar avea un impact major pentru sponsori și pentru televiziuni dacă cei doi nu ar fi acolo. Poate că aceasta este singura soluție pentru a scăpă de Blatter", a scris Neville în The Telegraph.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
961552927198346
Ticu Ursache  •  31 Mai 2015, 09:40

De ce nu sunt limitate manadatele prin regulament? Pentru ca fiecare din cei ajunsi acolo vor o mstenire a postului pe viata si atunci ajung la manipulari ca doar e mare ciolanul. Partea proasta este atunci cand implica in interes personal opinia publica!

plischi
plischi  •  31 Mai 2015, 07:36

n-au declarat unele federatii europene ca daca blatter va fi reales nu se vor prezenta la viitoarea editie a CM?! numai asa poate fi dat jos blattistul asta ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  31 Mai 2015, 03:30

cine sa-l schimbe?doar daca da coltul cumva,altfel pina la 82 de ani,cind se pensioneaza,NIMENI nu poate sa-l atinga,are citeva miliarde la dispozitie,cu care poate cumpara toata Africa,Asia si America de Sud (ma refer la voturi).daca acorda citeva zeci de milioane la fiecare presedinte de federatie,si asta legal,pentru dezvoltare infrastructurii,toti pun gura pe momeala!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează