INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lewandowski forțează plecarea de la Bayern: ”Ancelotti m-a dezamăgit”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 11:02

Robert Lewandowski și-a atacat din nou coechipierii și antrenorul, prin impresarul Maik Barthel.

Sunt doar câteva luni de când Robert Lewandowski, 28 de ani, și-a prelungit contractul cu Bayern. Dar se pare că regretă deja pasul făcut.

Deunăzi, prin intermediul impresarului Maik Barthel, și-a atacat din nou coechipierii și pe antrenorul Carlo Ancelotti pentru titlul de golgeter scăpat din mâini în ultima etapă a sezonului trecut. "Nu l-am văzut pe Robert niciodată atât de dezamăgit", le-a spus Barthel jurnaliștilor de la Kicker.

30 de goluria marcat Lewandowski sezonul trecut în Bundesliga. Unul mai puțin decât Aubameyang, care a câștigat titlul de golgeter

Polonezul consideră că echipa ar fi trebuit să joace pentru el în ultima etapă, și n-a făcut-o, iar Ancelotti n-a pus la punct un plan tactic înaintea etapei, pentru a-i veni în întâmpinare.

2021e anul în care-i expiră contractul atacantului polonez cu Bayern. Câștigă 15 milioane de euro pe sezon

Ce se ascunde în spatele acestor declarații a încercat să deslușească tabloidul Bild: "Lewa e îngrijorat că, după retragerea lui Lahm și a lui Xabi Alonso, Bayern nu va mai avea aceeași forță în Liga Campionilor". Nici n-a făcut achiziții importante, limitându-se deocamdată la aducerea unor talente din Bundesliga (Sule, Gnabry), astfel că soluția cea mai bună ar fi pentru el "o despărțire în aceasă vară". Real Madrid, în cazul în care Ronaldo chiar va pleca, și Chelsea, care-i caută înlocuitor lui Diego Costa, îl așteaptă cu brațele deschise. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează