INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Lionel Messi a dat răspunsul la cea mai grea întrebare pentru el: "Sunt conștient de asta" + ce finală vrea la Mondial

Lionel Messi
(foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 03 aprilie 2018 11:45

Lionel Messi a acordat recent un interviu pentru revista Federației Spaniole de Fotbal, în care a vorbit despre viitorul său. Superstarul Barcelonei a făcut și predicții privind parcursul ibericilor și al argentinienilor la Cupa Mondială din Rusia.

Argentina a disputat în urmă cu o săptămână două meciuri amicale, unul câștigat împotriva Italiei, cu scorul de 2-0, și unul chiar împotriva Spaniei, încheiat cu un scor umilitor pentru naționala ”pumelor”, 1-6. În niciuna dintre partide Messi nu a evoluat, fiind menajat de selecționerul Sampaoli.

”Spania a avut o campanie de calificare foarte bună și sunt o candidată serioasă la câștigarea trofeului. Sper ca Argentina să fie în finală și să o jucăm împotriva Spaniei. Am petrecut mult timp aici și am mulți prieteni spanioli, sper că acest lucru se va întâmpla, dar îmi doresc să câștige Argentina”, au fost cuvintele starului Barcelonei cu privire la așteptările sale pentru CM din Rusia.

Chestionat cu privire la planurile sale de viitor, Messi a admis că încă nu se gândește la momentul retragerii: ”Sunt un fotbalist ca oricare altul. Normal, fiecare are calități și defecte. Am de învățat din fiecare meci și de la fiecare oponent. Întrebarea despre viitorul meu este cea mai grea. Entuziasmul și speranța mea cresc în fiecare zi, mai am multe de făcut în fotbal. Nu știu când voi renunța, este prea devreme pentru a mă gândi la așa ceva. Dar sunt conștient că va veni și acea zi”, a declarat argentinianul.

Lionel Messi este în căutarea primului trofeu major cu naționala ”pumelor”, după ce a pierdut finala la ediția trecută a Cupei Mondiale, împotriva Germaniei.

Argentina vine după o campanie de calificări în care a luptat până în ultimul meci pentru a obține biletele pentru Rusia, iar sud-americanii sunt în căutarea formei de altădată. Aceștia sunt în grupa D la CM din vară, urmând să evolueze împotriva Croației, Islandei și Nigeriei.

surse: sport-english.com, si.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  03 Aprilie 2018, 15:05

Din pacate nationala Argentinei nu arata prea bine... Favoritele sunt Spania, Germania, Brazilia.

731294517258130
Apetrei Mihai  •  03 Aprilie 2018, 13:32

doar doar ...sa-l ajunga pe Maradona :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează