INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lionel Messi, aproape să doboare un record vechi de 60 de ani în La Liga! Madrilenii, enervaţi că ar putea fi premiat chiar pe "Santiago Bernabeu"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 20:40

Partida dintre Real Madrid şi Barcelona ese unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului. Partida se va disputa pe "Santiago Bernabeu" pe data 25 octombrie şi poate consemna un moment istoric.
Lionel Messi ar putea să fie premiat pentru titlul de cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei chiar înaintea partidei, fapt care nu este văzut cu ochi buni de suflarea madrilenă.

În acest moment, argentinianul are 249 de goluri marcate în La Liga, fiind la două goluri de egalarea recordului. Telmo Zarra a marcat 251 de goluri în Spania, fiind deţinătorul recordului care durează de 60 de ani. Pînă la ”El Clasico”, Barcelona va mai juca un singur meci în Spania, împotriva celor de la Eibar.

Preşedintele Ligii Profesioniste din Spania a declarat că Messi trebuie premiat pentru această performanţă şi că există posibilitatea ca premierea să se facă pe stadionul "Santiago Bernabeu".

”Pe Messi trebuie să îl premiem pentru că este un jucător foarte bun. Trebuie să vedem ce facem pentru că este un moment istoric. Poate să se întîmple chiar şi pe Bernabeu”, a declarat Javier Tebas, preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
andytheblue
andytheblue  •  08 Octombrie 2014, 23:16

Pentru mine si pentru multi ,Leo MEssi este un zeu al fotbalului!

alex311088
alex311088  •  08 Octombrie 2014, 14:04
Postat de legend31 pe 08 Octombrie 2014, 09:02

Starea de bucurie ti-o produce si un entertainer..Rembrant e un geniu pt ca a creat ceva: picturi extraordinare..nu cred ca a baga o minge mai mica decat un pepene verde intr-o poarta de 15 metri patrati se incadreaza la geniu. Sunt doar jucatori foarte buni, altii mai putini buni. Asa si fanii lui Boca il idolatrizeaza pe Martin Palermo de exemplu..sau milanezii pe Inzaghi ( pe vremea cand jucau)..erau nebuni dupa ei..dar asta nu ii face genii..e doar parererea mea, nu trebuie sa fii de acord. Jordan si Federer, la fel..Cr7, Schumacher, Messi..cine vrei tu..foarte buni sportivi..dar nu cred ca intra la genii, pentru ca nu creaza...

si asa, nici rembrandt nu a fost un geniu, un geniu trebuia sa inventeze pictura, ori ea nu a fost inventata de rembrandt, ci de un ilustru anonim despre care cunostintele noastre sunt limitate la 0. Deci ce zici tu e in esenta adevarat, suntem cu totii niste epigoni.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 10:00
Postat de andrei.33 pe 08 Octombrie 2014, 07:50

Il vrei la steaua?

nu, dribleaza prea mult..))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează