INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Lionel Messi s-a simţit vînat » Răspunsul tranşant primit de argentinian din partea Agenţiei Spaniole Antidoping

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 20:15

Purtătorul de cuvînt al Agenţiei Spaniole Antidoping i-a oferit un răspuns lui Lionel Messi, după ce argentinianul a catalogat drept ciudat faptul că dintre cei 5 jucători selectaţi să fie testaţi, doar lui i s-au cerut atît probe de sînge, cît şi de urină.


"Testele la care a fost supus Messi fac parte din procedura obişnuită. La fel s-a întîmplat şi cu restul sportivilor din Spania. Sînt selectaţi 5, iar unul dintre ei e ales să dea şi probe de sînge, pe lîngă cele de urină, nu e nimic neobişnuit".


Andres Iniesta, Ivan Rakitici, Jordi Alba şi Claudio Bravo au fost ceilalţi 4 fotbalişti aleşi să fie testaţi.

"Zi de teste antidoping. Dintre toţi cinci aleşi, doar eu am făcut test şi de urină şi de sînge. Ciudat, nu?", a scris Messi pe contul său de Instagram.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  10 Decembrie 2014, 15:32
Postat de qpax pe 09 Decembrie 2014, 22:59

Bah ... invatati si voi de la nemti ... astia se dopeaza non-stop ... si Federatia Neamta este de fapt dealarul lor oficial...:))

Asta e falsa ta parere...daca tu crezi ca, cu atitia strnieri in campionat, isi eprmit asa ceva..te inseli..oricind, un nemultumit paote da totul pe goarna....nemtii nu risca. Cel putin nu vor risca niciodata cu ..chestii "grele"..sunt prea destepti.

4patraulea
4patraulea  •  10 Decembrie 2014, 13:04
Postat de real09 pe 09 Decembrie 2014, 21:38

chestia e ca la final va fi un singur jucator si acela este Ronaldo. Voi? Puteti urla ca nebunul de Vadim dupa ce-a pierdut alegerile

nu cred ca are treaba cu gelatu, apropo, leul pitic mai da la rate?

sakazuke
sakazuke  •  10 Decembrie 2014, 10:03
Postat de submarina pe 09 Decembrie 2014, 20:59

Chestia e ca conducatorii La Liga sunt fani inflacarati a lui Real si au ramas nedumeriti cum de Messi in ultimele patru meciuri a realizat trei hat trick-uri, necatand ca Penaldo e primul in lista golgeterilor (deocamdata), oricum sunt foarte ingrijorati de acest fapt si au hotarat sa-l atace pe Leo... Daca Messi va fi urmarit si in continuare, s-ar putea sa plece la fel ca si Maradona...

fara suparare ...conducatorii ligii sunt fosti presedinti si vicepersedinti barca : gaspar ..freixa ...etc. plus villar care este anti-madridist.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează