INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Lionel Messi şi Munir El Haddadi s-au accidentat în meciul cu Villareal » Argentinianul ratează meciul naţionalei cu Germania

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 13:18

Barcelona a învins greu cu 1-0 pe Villareal, după golul marcat în minutul 82 de Ramirez, dar a plătit scump victoria.

Lionel Messi şi Munir El Haddadi au suferit accidentări în ultimul joc din La Liga. Primul are probleme la aductorul piciorului drept, iar cel de-al doilea a suferit o contuzie la coapsa dreapta. Astăzi, cei doi fotbalişti au efectuat teste mai amănunţite pentru a se cunoaşte exact perioada de pauză.

Ca măsură de precauţie, Messi nu va juca în meciul amical de miercuri, pe care naţionala Argentinei îl va disputa în faţa Germaniei. Munir, însă, e OK şi se va alătura colegilor de la naţionala Spaniei U21, care va disputa partida cu Ungaria, din preliminariile Campionatului European U21 din 2015.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează