INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - ARSENAL 4-0

Liverpool - Arsenal 4-0 // Umilința cu Liverpool a pus capac! Un jucător emblematic al lui Arsenal îl atacă pe Wenger: "Stagnează de 10 ani, nu mă mai pot uita!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 11:03

Fostul fotbalist al lui Arsenal, Thierry Henry, acum analist TV, și-a desființat fosta echipă după 0-4 cu Liverpool: "Stagnează de 10 ani. Jucătorii simt că se întâmplă ceva rău și de aceea vor să plece". 

Dezastrul de pe Anfield, 0-4 cu Liverpool, l-a convins și pe Thierry Henry Arsenal n-are niciun viitor cu Arsene Wenger pe bancă. Mai mult, fostul atacant al "tunarilor" le dă dreptate jucătorilor care vor să părăsească clubul, în frunte cu Alexis Sanchez, Alex Oxlade-Chamberlain și Mesut Ozil .

"De ce ar mai sta? Ei văd că se întâmplă ceva rău, că lucrurile nu merg cum trebuie și de aceea refuză să-și prelungească acordurile", a comentat francezul.

Henry s-a arătat "șocat" de ce-a văzut duminică: "La un moment dat n-am mai putut să privesc. Mi-am întors scaunul. Am vrut să mă ridic și să plec. Nu mă mai identific cu această echipă și cred că mulți suporteri sunt în aceeași situație. Acest club stagnează de un deceniu".

Fostul internațional englez Gary Neville, duminică colegul său de platou în studioul TV, crede că la Arsenal e nevoie de o revoluție, pe care ar începe-o însă nu prin îndepărtarea lui Wenger: "Eu i-aș pune pe toți acești jucători pe lista de transferuri!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează