INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool și-a dat acordul pentru transferul lui Coutinho la Barcelona » Care este problema majoră pentru catalani în mutarea verii

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 15:54

Dorit insistent de Barcelona în această vară, Philippe Coutinho, 25 de ani, ar putea ajunge în curtea catalanilor abia din sezonul viitor, anunță publicația spaniolă Sport.

Deși Jürgen Klopp a insistat asupra faptului că playmaker-ul brazilian nu este de vânzare, se pare că patronatul "cormoranilor" s-a răzgândit și este decis să-l cedeze pe Coutinho sub comanda lui Ernesto Valverde.

Conducerea Barcelonei forțează mutarea astăzi, în ultima zi de mercato din Spania, însă oficialii lui Liverpool sunt hotărâți să-l păstreze pe mijlocașul ofensiv cel puțin până la finalul acestui sezon.

42 de goluri  în 182 de meciuri a reușit Philippe Coutinho în cele 5 sezoane petrecute la Liverpool

Conform presei britanice, Liverpool se gândește la o mișcare similară cu cea a lui Naby Keita, 22 de ani, mijlocașul central din Guinea fiind cumpărat de la RB Leipzig cu un sezon avans. 48.000.000 £ a fost clauza de reziliere pentru fostul jucător al austriecilor de la Red Bull Salzburg.

118.000.000 £este ultima ofertă a Barcelonei pentru Philippe Coutinho, care a reușit, ieri, un gol în victoria Braziliei contra Ecuadorului, scor 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează