INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Mourinho în refuză titlul lui City! United întoarce de la 0-2 și Guardiola suferă a doua înfrângre în Premier League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 15:57

Manchester City a ratat șansa de a câștiga matematic titlul în această seară, fiind învinsă într-o manieră uluitoare de rivala Manchester United. City a condus cu 2-0, dar echipa lui Mourinho a bifat o revenire nebănuită și s-a impus cu 3-2.

"Cetățenii" au început furtunos meciul, iar după 30 de minute conduceau deja cu 2-0 după reușitele lui Kompany și Gundogan.

Nimeni nu avea să anticipeze răsturnarea incredibilă  de scor din repriza secundă. Paul Pogba a făcut dubla în minutele 53 și 55, iar Smalling a dat lovitura pentru "diavoli" în minutul 70.

City ratează astfel șansa de a câștiga matematic titlul încă din această seară, dar o va face mai mult ca sigur etapele viitoare.

Manchester obține un succes imens în lupta pentru locul secund și evită situația de a-i oferi titlul rivalei din oraș chiar în urma unui meci direct.

City e lider, cu 84 de puncte, în timp ce United se situează pe locul secund, cu 71 de puncte. Liverpool e pe 3, cu 67.

Manchester City - Manchester United 2-3
Au marcat: Kompany '26, Gundogan '31 / Pogba '53, Pogba '55, Smalling '69
VIDEO

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Danilo, Kompany, Otamendi, Delph - Gundogan, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Sterling, Sane
Rezerve: Bravo, Aguero, De Bruyne, G. Jesus, Laporte, Y. Toure, Walker
Antrenor: Pep Guardiola

Manchester United: de Gea - Valencia, Smalling, Bailly, Young - Herrera, Matici, Pogba - Lingard, Lukaku, Sanchez
Rezerve: Pereira, Lindelof, Martial, Mata, McTominay, Rashford, Rojo
Antrenor: Jose Mourinho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  09 Aprilie 2018, 14:39

Sa spui despre o echipa aflata la 13 puncte distanta, ca "Mourinho în refuză titlul lui City", asta inseamna sa te numesti hartie de impachetat guvizi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Aprilie 2018, 10:59
Postat de lord_marzipan pe 08 Aprilie 2018, 00:07

A fost intrare corecta la minge, nici vorba de penalty si eliminare. E totusi un joc barbatesc nu de domnisoare extra virgine

chiar sunt fanul jocului barbatesc dar intrarea aia nu e de domnisoare. oricce intrare ca aia la mijlocul terenului e fault si minim galben. si sa nu crezi ca sunt fan City. in PL pot sa sustin doar pe Chelsea.

rva4
rva4  •  08 Aprilie 2018, 09:59

Sterling i a îngropat!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează