INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

VIDEO+FOTO Barcelona, răpusă pe teren propriu de Real Madrid în meciul tur din Supercupa Spaniei » Cristiano Ronaldo, gol și eliminare în doar două minute

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 18:14

Real Madrid s-a impus în meciul tur al Supercupei Spaniei, scor 3-1 în fața Barcelonei, într-o partidă disputată pe Camp Nou. Returul e programat pe 17 august, de la miezul nopții.

După o primă parte echilibrată în care au lipsit ocaziile importante de gol, Real Madrid a deschis scorul în minutul 50, când Pique a trimis în proprie poartă o centrare a lui Marcelo.

În minutul 76, Suarez a primit ușor un penalty după o intervenție a lui Navas, iar Messi a restabilit egalitatea de la 11 metri.

Trimis în teren de Zidane în minutul 58, în locul lui Benzema, Cristiano Ronaldo a fost înger și demon pentru madrileni: a marcat un gol superb care i-a readus în avantaj, în minutul 80, pentru ca un minut mai târziu să fie eliminat.

Imediat după ce a înscris, portughezul a văzut un prim cartonaș galben pentru faptul că și-a scos tricoul, iar la următoare fază de atac a Realului a cerut penalty în urma unui duel cu Umtiti, însă centralul Ricardo De Burgos Bengoetxea i-a arătat cel de-al doilea cartonaș galben, moment în care portughezul s-a enervat și l-a împins pe "central". Ronaldo nu va evolua astfel în partida retur de pe "Santiago Bernabeu".

Chiar și în 10 oameni, Real a mai punctat o dată, prin reușita de senzație a lui Asensio din minutul 90, când mijlocașul a înscris cu un șut puternic, sub transversală, de la marginea careului. Barcelona trebuie să înscrie cel puțin 3 goluri pe Bernabeu pentru a mai avea șanse la câștigarea trofeului!

VIDEO » Barcelona - Real Madrid 1-3
Au marcat: Messi '76 (pen.)/Pique '50 (autogol), Ronaldo '80, Asensio '90
*Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 81

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Vidal, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Iniesta, Rakitic - Messi, Suarez, Deulofeu
Rezerve: Cillessen, Digne, Mascherano, Paco, S. Roberto, D. Suarez

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro - Kroos, Kovacic - Isco - Bale, Benzema
Rezerve: Asensio, Casilla, Ceballos, Nacho, Hernandez, Lucas, Ronaldo

 
 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 August 2017, 07:49

Nici Koltescu impotriva Stelei nu a avut curaj sa fure atat!

bianconerri
bianconerri  •  14 August 2017, 01:59
Postat de samertx pe 14 August 2017, 01:53

Noapte bună.

Ne vedem în Nord și vorbesc serios, metre! Noapte bună!

samertx
samertx  •  14 August 2017, 01:53
Postat de bianconerri pe 14 August 2017, 01:48

Zizou are idei, tace și face. Știu 50% din fanii roș-albaștri bărcuței cine-i antrenorul? Metre, good night, wave when you are around!

Noapte bună.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează