INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ESPANYOL 2-0

FOTO + VIDEO "Dubla" lui Isco îi aduce Realului o victorie lejeră în fața lui Espanyol, 2-0 » Madrilenii sunt la șapte puncte în spatele Barcelonei

FOTO: Reuters +19   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 23:35

Real Madrid a câștigat fără mari emoții meciul cu Espanyol din etapa a șaptea din La Liga, scor 2-0. Echipa lui Zidane rămâne tot la la șapte puncte de Barcelona, care s-a impus cu Las Palmas, 3-0.

Fără Marcelo, Bale, Carvajal și Benzema, Real a deschis scorul în minutul 30, prin Isco, cel care a înscris elegant după pasa superbă a lui Ronaldo.

Tot Isco a marcat golul doi al echipei lui Zidane, în minutul 71, când a înscris printr-un șut plasat din interiorul careului.

În urma victoriei, Real a urcat o poziție, până pe 5. Madrilenii au 14 puncte, dar distanța față de Barcelona e una imensă în acest moment: nu mai puțin de 7 puncte separă cei doi granzi ai fotbalului spaniol!

De partea cealaltă, Espanyol se află pe locul 14, cu 8 puncte, la doar două lungimi de locurile din zona retrogradării.

În minutul 12, fanii lui Real prezenți pe Santiago Bernabeu au afișat sute de steaguri ale Spaniei, aluzie la referendumul care a avut loc astăzi în Catalunya.

FOTO: Reuters

Achraf Hakimi, 18 ani, a fost titular pe postul de fundaș dreapta, după problemele de sănătate ale lui Dani Carvajal. Titularului obișnuit i-a fost depistată o infecție la inimă și a trebuit să ia pauză mai mult timp. Detalii AICI

Real Madrid - Espanyol 2-0
A marcat: Isco '30, '71

TEXT / VIDEO

Real Madrid: Keylor Navas - Achraf, Varane, Ramos, Nacho - Casemiro, Kroos, Modrici - Isco, Ronaldo, Asensio
Antrenor: Zinedine Zidane

Espanyol: Pau Lopez - Sanchez, D. Lopez, Hermoso, Aaron - Roca, Javi Fuego, Darder - Leo Baptistao, G. Moreno, Jurado
Antrenor: Quique Sanchez Flores

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close