INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEMIFINALE

VIDEO + FOTO Coutinho reușește primul gol la Barcelona și îșl califică echipa în finala Cupei Regelui pentru a 5-a oară consecutiv!

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 00:23

FC Barcelona s-a calificat în finala Cupei Regelui Spaniei după ce a învins-o în ambele manșe pe Valencia, fără să primească gol. A fost 2-0 la retur după 1-0 în tur. În ultimul act, catalanii o vor înfrunta pe FC Sevilla.

Fusese 1-0 pe Camp Nou, iar formația lui Garcia Toral Marcelino avea nevoie de un meci mare pentru a stopa mașina de fotbal catalană.

Cele 5 înfrângeri consecutive nu le dădeau însă prea mari speranțe "liliecilor". Fără să forțeze, dar mereu la cârma jocului, cei de la Barcelona n-au avut probleme în a se califica.

Și au făcut-o cu o dublă victorie. O acțiune purtată de catalani în debutul reprizei secunde i-a fost fatală Valenciei. Luis Suarez a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns în fața porții și a fost reluată superb de Coutinho, intrat la pauză în locul lui Andre Gomes. Deși a fost o execuție din alunecare, mingea a ajuns în plasă. A fost primul gol în blaugrana al brazilianului adus de la Liverpool.

În minutul 82, a marcat și Rakitici, care s-a aflat și el la capătul unei pase a lui Suarez în marginea careului. A făcut 3 pași și a tras puternic, fără nicio șansă pentru Jaume Domenech.

Cu două victorii la zero, FC Barcelona merge în ultimul act al competiției (3-0 la general) pentru a 5-a oară consecutiv, unde are șansa de a-și apăra trofeul în fața Sevillei. De fapt, Barca a câștigat ultimele 3 Cupe ale Regelui.

FInala se va disputa pe 21 aprilie, pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid. 

FINAL  VALENCIA - BARCELONA 0-2
Coutinho '49, Rakitici 82 VIDEO

VEZI LIVETEXT PARTIDA

*** 

Echipele de start:

Valencia: Jaume - Montoya, Paulista, Garay, Gayá, Kondogbia, Parejo, Coquelin, Rodrigo, Zaza, Vietto

Barcelona: Cillesen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, André Gomes, Suárez, Messi

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  09 Februarie 2018, 00:29

Autorule, Suarez a centrat de pe STÂNGA , bine, ai scuze dacă te-ai uitat in oglindă :)))))

baruch
baruch  •  08 Februarie 2018, 23:36
Postat de cpt.ahab pe 08 Februarie 2018, 22:24

Andre Gomes? Gata. Ma bag la somn. La ce sa ma enervez de pomana?!

cum, nu stai pentru aia care or sa-l faca uitat pe neymar? dembele, paulinho, coutinho? a, nu joaca niciunul? eh...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Februarie 2018, 22:24

Andre Gomes? Gata. Ma bag la somn. La ce sa ma enervez de pomana?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează