INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - LAZIO 2-3

FOTO+VIDEO Juventus, învinsă de Lazio în Supercupa Italiei, după un final de meci dramatic » Trei goluri marcate în ultimele 10 minute

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 17:47

Lazio s-a impus în Supercupa Italiei, 3-2, în fața campioanei și câștigătoarei Cupei, Juventus, după un meci disputat pe Olimpico.

Ștefan Radu a fost integralist în victoria lui Lazio, adusă de un gol marcat în al treilea minut de prelungire de Murgia. Ciro Immobile a deschis scorul din penalty, în minutul 31, după ce tot el a fost faultat în careu de Buffon.

În minutul 54, Immobile a dublat avantajul lui Lazio, când a marcat cu o lovitură de cap, după centrarea expediată de Parolo.

Dybala a redus din diferență cu un gol înscris direct din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, în minutul 85, iar în minutul 90 decarul lui Juve a egalat și părea că partida va intra în prelungiri.

Murgia a declanșat însă nebunia pentru Lazio cu golul înscris în al treilea minut de prelungire al partidei, la capătul unei acțiuni purtate pe partea stângă de Lukaku.

Până la acest meci, ultima victorie a celor de la Lazio în confruntările directe cu Juventus data tocmai din 2013, în semifinalele Cupei, când Lazio s-a și calificat în finală. De atunci, Lazio a mai înregistrat un singur rezultat pozitiv cu Juve o remiză 1-1 în Serie A, în sezonul 2013-2014.

VIDEO » Juventus - Lazio 2-3
Au marcat: Dybala '85, '90 (pen.)/Immobile '31 (pen.), '54, Murgia '90+3

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Barzagli, Benatia, Chiellini, A.Sandro - Khedira, Pjanici - Cuadrado, Dybala, Mandzukici - Higuain

Lazio: Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulici - Milinkovici, Immobile

 
 

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
endervisa
endervisa  •  14 August 2017, 14:17
Postat de randoom.__ pe 14 August 2017, 00:04

ce amintiri frumoase cu lazio. in 2007,dinamo aka rusinea romaniei printr-un noroc incredibil,au picat cu ce mai slab adversar aka lazio si erau cat pe aici sa intre in grupele ucl,dar rocchi i-a facut k.o. atunci a fost singura(si sa speram ca ultima) data cand mi-a fost frica ,ca dinamo ar putea ajunge in grupele ucl.

datorita oamenilor ca tine e tara asta unde e... sunt Rapidist pana in maduva oaselor dar nici macar o singura data, nu am dorit raul altor echipe... sustine-ti frate echipa, nu le injura pe cele contra carora concureaza. tu in loc sa iti doresti sa castige FCSB, iti doresti sa piarda cele cu care joaca... mentalitate de 2 lei

randoom.__
randoom.__  •  14 August 2017, 00:04

ce amintiri frumoase cu lazio. in 2007,dinamo aka rusinea romaniei printr-un noroc incredibil,au picat cu ce mai slab adversar aka lazio si erau cat pe aici sa intre in grupele ucl,dar rocchi i-a facut k.o. atunci a fost singura(si sa speram ca ultima) data cand mi-a fost frica ,ca dinamo ar putea ajunge in grupele ucl.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close