INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DERBY

VIDEO 5 derbyuri cu goluri senzaționale! Duminică fabuloasă pentru fotbal: de la Arsenal, la Bayern, totul e AICI

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 17:28

Duminica aceasta a fost una dintre cele mai interesante zile din acest sezon fotbalistic. GSP.RO îți face rezumatul la 5 dintre cele mai tari derbyuri din Europa, toate înghesuite în doar 24h:

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-1

Real Madrid a tremurat serios în meciul cu Atletico Madrid, dar a scos un punct prețios și rămîne neînvinsă în La Liga. Vietto și Benzema sînt marcatorii unui meci în care Real a tras doar de două ori pe poartă: golul și un șut slab al lui Ronaldo în minutul 90. Citește AICI mai multe și vezi VIDEO

Bayern Munchen - Dortmund 5-1

A fost un joc după scenariul ideal visat de Pep. "Dubla" lui Thomas Muller (26, 35) a pus-o pe Bayern pe poziție de forță de la început.  Aubameyang a făcut 2-1 înainte de pauză, dar n-a tremurat nimeni: reprizele secunde sînt specialitatea lui Lewandowski!
Citește mai multe AICI și vezi VIDEO.

Arsenal - Manchester United 3-0

Arsenal a început furtunos meciul cu Manchester United, Alexis Sanchez reușind un gol minunat în minutul 6. Mingea a fost dusă la mijlocul terenului pentru ca Mesut Ozil să mărească avantajul tunarilor imediat după reluare. Citește mai multe și vezi VIDEO

AC Milan - Napoli 0-4

Allan (13), Insigne (48, 67) și augolul lui Rodrigo Ely (77) au conturat dezastrul echipei lui Sinisa Mihajlovici. Napoli a urcat astfel pe locul 6, cu 12 puncte și rămîne doar cu înfrîngerea din prima etapă, cu Sassuolo, scor 1-2. Citește mai multe AICI.

PSG - Marseille 2-1

Zlatan a marcat două goluri din penalty, iar PSG își consolidează poziția de lider. Pentru OM a marcat Batshuayi. Oaspeții au ratat și un penalty prin Barrada.

S-au mai jucat:

Everton - Liverpool 1-1
Dinamo Moscova - ȚSKA 0-2
Ajax - PSV 1-2
Sevilla - Barcelona 2-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cosmin_1
cosmin_1  •  04 Octombrie 2015, 23:28

Nu inteleg cum petarda de Arbeloa inca mai e in lotul Realului...

ando89
ando89  •  04 Octombrie 2015, 22:22
Postat de ando89 pe 04 Octombrie 2015, 22:20

A cerut preshul chinez, de acum introducem cultul personalitatii lui Margelatu! Stiu sigur ca nu era stelist randoame:))

Coane, randoame este o entitate separata in fraza si lume, sa nu interpretezi gresit:)

ando89
ando89  •  04 Octombrie 2015, 22:20
Postat de tzusti_reloaded pe 04 Octombrie 2015, 22:05

::):) ..CU MARGA BARBU...IN .....HAI FA N FAN

A cerut preshul chinez, de acum introducem cultul personalitatii lui Margelatu! Stiu sigur ca nu era stelist randoame:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează