INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN

VIDEO + FOTO Măcel în finala Cupei Italiei! Juventus o desființează pe AC Milan și câștigă a 4-a Cupă la rând

FOTO: Reuters +20   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 23:51

Doar o repriză a rezistat AC Milan în fața celor de la Juventus în finala Cupei Italiei, scor 4-0. Torinezii s-au distrat în a doua repriză și au marcat de 4 ori. Chiar dacă Juve a fost echipa care a controlat prima parte a jocului, n-a reușit să înscrie. Acest lucru nu s-a mai întâmplat după pauză.

Benatia (56) a deschis balul. Centrarea lui Pjanici din corner a fost fructificată de fundașul lui Juventus, care a pus capul și a trimis mingea în vinclu.

Peste doar 5 minute Douglas Costa a trimis un șut puternic de la marginea careului, respins în poartă de Donnarumma. Benatia a mai înscris o dată în minutul 64, iar dezastrul a fost conturat de un autogol.

Kalinici și-a deviat în propria poartă o minge venită din corner. A fost golul care a închis tabela și a adus a 13-a Cupă a Italiei din vitrina lui Juventus și a 4-a consecutivă.

FINAL » JUVENTUS - AC MILAN 4-0 (Benatia 56, 64, D. Costa 61, Kalinici 76)

VEZI LIVETEXT PARTIDA / VEZI VIDEO AICI

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Cuadrado, Benatia, Barzagli, Asamoah - Khedira, Pjanici, Matuidi - Dybala, Douglas - Mandukici
Rezerve: Szczesny, Pinsoglio, Sandro, Betancur, Bernardeschi, De Sciglio, Higuain, Howedes, Lichtsteiner, Marchisio, Rugani, Sturaro

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodgiruez - Kessie, Locatelli, Bonaventura - Suso, Cutrone, Calhanoglu
Rezerve: Storari, A. Donnarumma, Abate, Antonelli, Biglia, Borini, Kalinici, Mauri, Montolivo, Musacchio, An. Silva, Zapata

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
xnread
xnread  •  09 Mai 2018, 23:38

4:0.:)

xnread
xnread  •  09 Mai 2018, 23:26

3:0, două goluri in 5 minute.:)

xnread
xnread  •  09 Mai 2018, 23:23

Șut imparabil..:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează