INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Liviu Ciobotariu, la un pas să preia o echipă din prima ligă din Grecia » I-ar lua locul unui celebru antrenor portughez

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 14:55

Tehnicianul Liviu Ciobotariu este foarte aproape să se înțeleagă cu gruparea greacă Atromitos, locul opt la finalul campionatului trecut. 

Presa din Grecia a scris că cele două părți sunt foarta aproape de a se înțelege, românul urmând să semneze un contract valabil două sezoane cu echipa elenă. 

În caz că discuțiile se vor concretiza, "Ciobi" îl va înlocui pe mult mai cunoscutul portughez Ricardo Sa Pinto, care  va deveni noul antrenor al belgienilor de la Standard Liege.

Ciobotariu, 46 de ani, a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandruii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș  și Al-Faisaly. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează