INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lobby pentru Benzema. Ce "cadou" le-ar putea face Zidane tricolorilor lui Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 16:19

Zidane l-a susținut pe Benzema ca să fie reprimit în naționala Franței, jucătorul fiind suspendat după conflictul cu Valbuena.

Zizou a spus că Benzema este foarte important pentru echipa Franței: "Franța nu își poate permite să renunțe la un jucător precum Benzema" a spus Zidane pentru L'Equipe, după victoria cu Sporting Gijon (5-1), în care echipa sa a marcat toate golurile în prima repriză.

Noul antrenor al Realului a mai spus că i-ar fi greu să renunțe la Benzema: "În orice caz,mi-ar fi greu să renuț la Karim în echipa lui Real, deoarece, pe lîngă golurile pe care le înscrie, e impresionant la toate capitolele".

Conflictul dintre Benzema și Valbuena a izbucnit în luna noiembrie. Atacantul lui Real l-ar fi șantajat pe colegul lui de națională cu o casetă video cu imagini compromițătoare. Karim a fost și închis în acest caz.

Recent, Valbuena a admis că ar putea juca din nou alături de Benzema. Atacantul francez a marcat 4 goluri pentru în ultimele două victorii ale galacticilor cu Deportivo (5-1) și Sporting Gijon (5-0), cîte o dublă în fiecare meci.    

România joacă în meciul de deschidere de la EURO 2016 împotriva țării gazde, Franța, pe Stade de France.

Benzema are 80 de meciuri și 25 de goluri în naționala Franței.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  18 Ianuarie 2016, 17:15

buuuuuuuuuuun... care este "cadoul" oferit echipei noastre? credeti ca fara el in echipa cocosii vor fi cu mult msi slabi, incat sa jucam cu curaj? va ganditi ca jucand cu el in partida de deschidere, "francezul" va fi primit cu ostilitate de francezii fara ghilimele? depinde catzi mai sunt pe-acolo francezi fara ghilimele. in niciun caz cel santajat nu-l va sari din vedere cand urmeaza sa paseze, sau sa-i zica ceva "de mama si sa-i influenteze negativ randamentul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează