INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Louis van Gaal a vîndut unul dintre jucătorii emblematicii ai lui Manchester United » Noua sa formaţie joacă în Ligă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 19:09

Manchester United nu doar cumpără jucători, ci şi vinde. O dată cu aducerea lui Luke Shaw pe Old Trafford, Louis van Gaal şi-a rezolvat problema pe banda stîngă a apărării şi a decis să-l vîndă pe Patrice Evra.
Francezul a ajuns la campioana Italiei, Juventus, pentru 1,2 milioane de lire sterline. Fotbalistul mai avea cuntract cu United pînă în vara anului viitor.

Una dintre cerinţele "diavolilor" a fost ca, în cazul calificării lui Juventus în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, formaţia italiană să-i mai achite lui Manchester United încă 300.000 de lire sterline.

Fundaşul de 33 de ani a venit la formaţia de pe Old Trafford în 2006, iar de atunci a cîştigat 5 titluri în Premier League şi un trofeu al Ligii Campionilor în 2008. Francezul a înscris 10 goluri în cele 379 de meciuri pentru United.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează