INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Louis van Gaal l-a uimit pe Sir Alex Ferguson: "E remarcabil ce a făcut" » Ce l-a impresionat pe fostul tehnician al lui Manchester United

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 11:06

Sir Alex Ferguson îl susţine pe Louis van Gaal, despre care crede că este suficient de bun pentru a o readuce pe Manchester United în top. Fostul tehnician al "diavolilor" a rămas uimit de cît de repede s-a impus antrenorul olandez în faţa jucătorilor. 

" Louis van Gaal a procedat corect atunci cînd a ales să facă atîtea schimbări într-un timp scurt. Consider că este o strategie corectă.

Pe de-o parte e bine să cureţe tot ceea ce a fost înainte pentru a-şi face propria echipă. Are experienţa necesară pentru asta, dar şi calitatea.

Felul în care lucrurile merg şi modul în care s-a impus în faţa jucătorilor este de-a dreptul remarcabil", a spus Sir Alex Ferguson conform telegraph.co.uk.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
soriniz
soriniz  •  09 Octombrie 2014, 15:28

Treaba e ca si rezolvata in Premier League. Mai trebuie sa se impuna doar si in fata adversarilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează