INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Louis van Gaal mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor! » Aduce la United un jucător senzaţional de la Mondial!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 13:04

Louis Van Gaal a fost prezentat la Manchester United, iar acum este foarte aproape să mai facă un transfer de senzaţie.

Tehnicianul olandez i-a adus pe Luke Shaw şi pe Ander Herrera, dar vrea să aducă şi un fotbalist olandez care a impresionat la Mondial!

Sunday Mirror a anunţat astăzi că următoarea ţintă a lui United este fundaşul central Stefan De Vrij care a jucat excelent sub comanda lui Van Gaal la Mondialul din Brazilia.

United este decisă să plătească 10 milioane de lire pentru fundaşul olandez de doar 22 de ani de la Feyenoord. Apărătorul mai este dorit şi de Lazio, dar Manchester este mare favorită să-l transfere, mai ales că şi fundaşul este dornic să joace în Premier League.

Mats Hummels de la Borussia Dortmund era prima opţiune a lui Van Gaal, dar neamţul vrea să continue în Bundesliga.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
grid
grid  •  20 Iulie 2014, 15:28

Rezultă că dacă Hummels nu a fost impresionat de un Van Gaal care s-a orientat apoi spre un jucător senzațional, neamțul este și mai senzațional, nu-i așa? Nici nu mai este loc pentru noi grade de comparație decât să duci tautologia la nesfârșit...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  20 Iulie 2014, 15:17

asa zicea van gaal, ca a trecut de grupe la mondial cu olanda,desi nu se astepta nimeni , :) ... acum toti se asteapta ca van gaal sa ia titlul , lucrurile sunt complicate, man utd nu se poate lupta cu chelsea sau man city ,momentan ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Iulie 2014, 14:51

De Vrij ar fi fost foarte bun pentru Barca, dar conducerea clubului catalan e formata din tot soiul de decerebrati!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează