INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lovitură a lui Ronaldo pentru Real Madrid! Unde îl sfătuiește să joace pe Mauro Icardi

Mauro Icardi
(foto: Guliver/Getty Images)
Mauro Icardi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 martie 2018 22:28

Fostul internațional brazilian Ronaldo Nazário de Lima consideră că atacantul lui Inter Milano Mauro Icardi nu ar trebui să plece de la gruparea din Serie A.

Într-un interviu acordat publicației italiene Tuttomercatoweb, Ronaldo a comentat posibilul transfer al lui Icardi la Real Madrid. Fost jucător al ambelor echipe, brazilianul în vârstă de 41 de ani este de părere că Icardi ar trebui să rămână la formația antrenată de Luciano Spalletti deoarece se simte foarte bine și este apreciat de fani.

24 de meciuria  disputat Icardi în acest sezon în toate competițiile reușind 18 goluri și un assist

"Din câte știu, Icardi se simte foarte bine la Inter. El este un jucător dorit de foarte multe echipe datorită prestațiilor sale arătate aici. Fanii îl iubesc și cred că ar trebui să rămână la Inter", a spus Ronaldo.

În ultima perioadă au apărut în presa internațională tot mai multe speculații potrivit cărora Icardi este dorit insistent de Real Madrid.

98 de partidea jucat Ronaldo în tricoul lui Inter Milano (1997-2002) reușind 59 goluri și 3 pase de gol

În vârstă de 25 de ani, Icardi e venit la Inter Milano de la Sampdoria în iulie 2013 pentru 13 milioane de euro. Internaționalul argentinian mai are contract cu nerazzurii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 75 de milioane de euro.

surse: elbernabeu.com, depor.com, le10sport.com

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 09:54

Și Cristiano Ronaldo vrea la Inter.... :D.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează