INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Lovitură de teatru! Guardiola e dorit în Premier League de un alt gigant, nu de City!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 09:03

E posibil ca Franz Beckenbauer, președintele de onoare al celor de la Bayern Munchen, să fi dezvăluit următoarea destinație a lui Pep Guardiola. Nu e vorba de Manchester City, așa cum toată lumea din Regat speculează, ci gigantul din același oraș, United!

"Pep e interesant pentru orice mare club din lume, iar el poate alege cu ușurință. Manchester United este numărul 1 în topul popularității în lume", a explicat Kaiserul.

Mutarea lui Guardiola pe Old Trafford este susținută și de David Beckham, fostul star al "diavolilor". 

Contractul lui Pep Guardiola expiră la finalul acestui sezon. Spaniolul în vîrstă de 44 de ani este în al treilea an la Munchen, acolo unde are două titluri și pare în pole-position pentru al treilea.

Guardiola a fost criticat la începutul mandatului pentru că a construit o echipă anostă, însă sentimentele conducerii lui Bayern s-au schimbat, odată cu trofeele aduse de Pep.

"Un antrenor bun are idei și viziune. Iar asta se vede la Bayern, unde echipa a adoptat acele idei și le-a implementat perfect", a adăugat Beckenbauer, conform ESPN.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
florin_teodor
florin_teodor  •  11 Decembrie 2015, 12:38

praf sunteti!!, ce treaba are faptul ca Franz Beckenbauer afirma despre un club ca este no. 1 in popularitate cu destinatia lui pep. speculatii.... absolut nici o stire , doar can-can.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează