INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lovitură devastatoare pentru Barcelona: Messi nu vrea să semneze prelungirea contractului și ar putea pleca gratis la anul

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 22:05

Lionel Messi nu vrea să-şi prelungească actualul contract cu Barcelona, ce va expira vara viitoare, anunță postul de radio Onda Cero.

În vârstă de 30 de ani, Messi a convenit termenii unei noi înţelegeri, însă nu a pus mâna încă pe stilou să semneze. Argentinianul ar vrea să intre în ultimele 6 luni de contract pentru a pune presiune pe conducerea clubului catalan, existând speculaţii că el îşi doreşte ca Josep Maria Bartomeu să-şi dea demisia.

Dacă Messi nu îşi va prelungi acordul, poate să plece gratis de la 1 iulie 2018. City stă la pândă și ar urma să intre pe fir imediat ce Lionel intră în ultimele 6 luni de contract. 

Pe de altă parte, directorul sportiv al Barcelonei, Albert Soler, a făcut apel la calm şi a declarat într-o conferinţă de presă sâmbătă:

"În curând. Când spunem în curând înseamnă în curând. Vreau să trimit acest mesaj celor care ar putea fi îngrijoraţi. Singurul lucru care lipseşte este actul care validează prelungirea. Nu este nicio problemă, insist, se va întâmpla în curând. Depinde de agende, de aici vreau să trimit un mesaj de linişte membrilor de la Barcelona. Vă rugăm să fiţi liniştiţi".

sursa: goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează