INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

Lovitură pentru Barcelona! Catalanii au primit interdicţie la transferuri » FIFA le-a respins apelul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 19:19

FIFA a respins apelul celor de la FC Barcelona împotriva interdicţiei de a face transferuri în următoarele două perioade de mercato. 

Aşadar, Barcelona nu va mai putea lua jucători în perioada de transferuri din ianuarie 2015 şi vara aceluiaşi an, anunţă site-ul forului internaţional.

Catalanii au primit interdicţie în luna aprilie după ce clubul a fost găsit vinovat de încălcarea regulamentului privind transferurile internaţionale ale jucătorilor de sub 18 ani.

Totuşi, Barcelona a putut face transferuri în această vară pentru că interdicţia a fost aplicată abia după ce apelul a fost judecat. În plus, clubul spaniol a primit şi o amendă de 450.000 de franci elveţieni plus că are un termen de 90 de zile pentru a rezolva situaţia jucătorilor minori ale căror contracte au probleme.

Barcelona a anunţat pe site-ul oficial printr-un comunicat că va merge să facă apel şi la TAS.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
madskills
madskills  •  21 August 2014, 07:05
Postat de leomessi778 pe 21 August 2014, 00:03

ai mai ia acum pe cuadrado si reus plus 1 fundas central ca vine un fundas lateral maine douglas si nu cred ca va mai avea nevoie sa ia ceva chiar daca ramane valabila sanctiunea tot anul 2015

Douglas o sa mai ramana un an in Brazilia. E deja cumparat dar nu se alatura lotului. Mi-e greu sa cred ca vin Cuadrado si Reus. Primul are deja oferta de aproape 40 mil de la United iar al 2lea desi ar fi cel mai bun om alaturi de Messi, nu cred ca vine. A tot declarat ca vrea sa mai ramana un an la Dortmund.

leomessi778
leomessi778  •  21 August 2014, 00:05

El Barça intentará fichar ya a Koke Esther Blasco / Toni Juanmartí Sin descartar a Reus ni Cuadrado, el Barça centará sus esfuerzos en atar a Koke en solo doce días. El plan, ficharlo ahora y dejarlo cedido un año en el Atlético . Encuesta: ¿A quién debería fichar el Barça?

leomessi778
leomessi778  •  21 August 2014, 00:03

ai mai ia acum pe cuadrado si reus plus 1 fundas central ca vine un fundas lateral maine douglas si nu cred ca va mai avea nevoie sa ia ceva chiar daca ramane valabila sanctiunea tot anul 2015

Vezi toate comentariile (29)
Comentează