INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lovitură teribilă în Ligue 1: Marcelo Bielsa, concediat pentru că s-a dus să-și vegheze fostul asistent bolnav de cancer, care a murit astăzi!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 09:47

Conducerea clubului Lille a profitat de călătoria antrenorului argentinian Marcelo Bielsa la Santiago pentru a-l acuza de încălcarea gravă a contractului.

De multă vreme voiau să scape de el șefii lui Lille. La un moment dat, îi oferiseră 7 milioane de euro despăgubiri, însă Marcelo Bielsa nu a acceptat să-și rezilieze contractul, cerându-le 14 milioane doar ca să-i sperie și să-l lase în pace.

Ultimele clipe de viață

Acum, l-au prins cu garda jos și l-au distrus. Au profitat de un moment teribil, de marea durere a antrenorului argentinian, lovindu-l murdar.

Marți, El Loco a fugit la Santiago, pentru a fi alături de Luis Maria Bonini în ultimele sale clipe de viață, a dezvăluit Fabián Taboada‏, jurnalist la ESPN. Fostul său asistent și preparator fizic la "naționala" chiliană a fost internat în stare critică la spital. Avea cancer în stadiu terminal. Metastaze! Și a murit astăzi.

3 victorii în 13 etape

Lille l-a suspendat temporar pe Bielsa și îl va concedia pentru încălcarea gravă a contractului, conducătorii clubului francez întâlnindu-se la Londra pentru a lua această decizie.

Așa se încheie încă o aventură europeană a lui Marcelo Bielsa. La 9 luni de la numirea sa, la șase luni de la startul pregătirii, argentinianul a eșuat. A vrut să zboare spre nori cu un Renault modest. A câștigat doar 3 meciuri în 13 etape, fiind pe locul 19 în Ligue 1. Penultimul! Despărțirea: 0-3 cu Amiens. 

Cifrele lui Bielsa la Lille

  • 13 meciuri în L1
  • 3 victorii
  • 3 remize
  • 7 eșecuri
  • 12-19 golaveraj
  • 23,1% succese
  • 0,92 puncte pe meci

4 antrenori au fost dați afară din Ligue 1 în primele 13 etape: Philippe Hinschberger (Metz), Christian Gourcuff (Rennes), Oscar Garcia (Saint-Etienne) și Marcelo Bielsa (Lille)

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
1476565929105346
Anca Acna  •  23 Noiembrie 2017, 14:53
Postat de cpt.ahab pe 23 Noiembrie 2017, 11:00

Francezi! Comunistii si ateii Europei. Ce sa te astepti de la ei?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Noiembrie 2017, 11:00

Francezi! Comunistii si ateii Europei. Ce sa te astepti de la ei?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează