INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Lucescu a fost la un pas de a-l transfera pe Neymar » Dezvăluirea făcută de Ahmetov

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 14:42

În cei 12 ani pe care i-a petrecut la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a adus mai mulți brazilieni, pe care i-a vândut pe bani mulți la cluburile mari din Europa.

Rinat Ahmetov, patronul lui Șahtior, a dezvăluit că în 2009, echipa ucraineană a negociat cu Santos pentru a-l transfera pe Neymar.

În acel an, Șahtior îi transferase deja pe Alex Teixeira și Douglas Costa și a apărut oportunitatea de a-l cumpăra pe Neymar. Acesta avea 17 ani și tocmai debutase la prima echipă, Ahmetov dezvăluind că a negociat pentru transferul brazilianului.

"Am început cu o ofertă de 15 milioane de euro și am ajuns la 25. Santos a refuzat", a declarat Ahmetov, potrivit Mundo Deportivo.

Până la urmă, Neymar a ajuns în 2013 la Barcelona, pentru aproximativ 88 de milioane de euro.

100.000.000 €este cota lui Neymar, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Octombrie 2016, 07:24

Să dai 25 milioane pe unul de 17 ani înseamnă să ai ochi şi fler ca Lucescu...Ahmetov s-a chinuit vreo 3-4 ani ani să-l aducă pe ML la Şahtior, i-a dat puteri depline şi liber la bani iar el i-a adus titluri, Cupe (inclusiv UEFA) şi încasări imense din transferuri...L-a adus ca să spargă monopolul Dinamo Kiev (inclusiv la Federaţie).

zidane92
zidane92  •  24 Octombrie 2016, 19:05

De fapt Neymar a fost descoperit de Mircea Lucescu si format in Brazilia, daca nu era nea Mircea, neymar nu ajungea fotbalist!

sexilian
sexilian  •  24 Octombrie 2016, 18:35
Postat de chromophobia pe 24 Octombrie 2016, 16:35

Lucescu este cel mai mare antrenor din toata istoria Romaniei.Joaca spectaculos,ofensiv si are o buna viziune pt fotbalisti.Bravo lui

si cascheta cel mai PUPACIOS de icoane

Vezi toate comentariile (4)
Comentează