INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - CHELSEA 2-0

Lui Conte îi fuge pământul de sub picioare: "Tottenham e cea mai bună acum"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2017 09:19

Managerul liderului îşi asumă vina pentru lipsa de motivaţie a jucătorilor şi susţine că echipa lui a pornit în acest sezon ca outsider în lupta pentru titlu.

Figura plouată a managerului Antonio Conte, la finalul eşecului suferit pe Old Trafford (0-2), spune totul despre atmosfera de la Chelsea. Albaştrii simt cum le fuge pământul de sub picioare.

Din cele 10 puncte pe care le aveau la un moment dat în faţa lui Tottenham n-au mai rămas decât 4. Iar trendul descedent se vede şi în jocul lor. Dacă precedentul eşec, cel de acasă în faţa lui Crystal (1-2), a fost considerat un accident, de duminică e alarmă maximă.

"Jucăm fără entuziasm"

"Tottenham e cea mai bună echipă din Premier în acest moment. Evoluează cu mult entuziasm, generat inclusiv de faptul că poate scrie istorie", a comentat tehnicianul italian, care nu mai vede la jucătorii săi aceeaşi foame de victorii ca până acum: "Sunt îngrijorat, pentru că şi noi ar trebui să arătăm acelaşi entuziasm.

Dacă n-o facem, e vina mea. Este datoria antrenorului să găsească cea mai bună cale de a-şi motiva jucătorii".

Outsider?

Conte a făcut apoi o afirmaţie ce ar putea fi considerată foarte bine şi ca un pas înapoi: "Dacă cineva crede că e normal ca noi să câştigăm titlul anul acesta i-aş aminti că am început sezonul ca outsideri. Stagiunea trecută, Chelsea a terminat pe locul 10". 

5 eşecuri are Chelsea în în acest sezon de Premier, dintre care două în ultimele 5 etape

0 şuturi pe poarta lui Man. United au expediat jucătorii liderului în confruntarea de duminică

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Aprilie 2017, 13:49

Cred ca o sa redreseze corabia si in proportie foarte mare o sa ia titlul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează