INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-3

Luis Enrique, la picioarele lui Messi: "E decisiv inclusiv când e acasă și ia cina. E cel mai bun jucător din istorie"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:31

Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, a comentat victoria din El Clasico, 3-2, creditându-l pe Messi pentru explozia extraordinară a catalanilor.

"A fost un meci între două mari echipe și putea câștiga oricare. S-a văzut că au fost meciuri de Ligă în această săptămână, a fost o intensitate mai scăzută.

A fost o injecție de moral golul din prelungiri. E o zi mare pentru toți catalanii, mai ales că azi e și ziua de San Jordi (Sfântul Gheorghe).

Marcelo e un jucător mai mult decât special, a generat pericol la multe faze, fără prea mult efort. E una dintre marile virtuți ale lui Real Madrid. Noi ne-am apărat bine, am câștigat un pic pe stilul lor, dar și nouă ne place așa, în prelungiri.

Messi e decisiv inclusiv când e acasă și ia cina. E cel mai bun jucător din istorie, din toate timpurile. Face diferența, e o plăcere pentru toți fanii cule să îl aibă în echipă", a spus tehnicianul.

Barcelona s-a impus pe Bernabeu cu 3-2, goluri marcate de Casemiro și James, respectiv Messi (2) și Rakitici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sscorpioss
sscorpioss  •  24 Aprilie 2017, 08:32
Postat de th3dog pe 24 Aprilie 2017, 07:20

i-a batut de unul singur fara el Barca nu exista

Hai ma...ca n-a carat-o ca Maradona...E un jucator bun si exceptional pe finalizarea cu piciorul stang...In schimb e "incomplet", Nu este un jucator care sa traga echipa dupa el....e un jucator pentru care lucreaza toata echipa...Argentina nu a castigat nimic pana acum...0 barat...!!!

th3dog
th3dog  •  24 Aprilie 2017, 07:20

i-a batut de unul singur fara el Barca nu exista

alexbarosanu
alexbarosanu  •  24 Aprilie 2017, 02:58

,,,,,,,,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează