INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GHEATA DE AUR

Luis Suarez a primit azi a doua sa Gheată de Aur! Este al 3-lea jucător al Barcelonei care reușește asta » Număr impresionant de goluri înscrise într-un sezon

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 14:12

Luis Suarez a primit azi a doua sa Gheată de Aur într-o gală care va avea loc la Barcelona. Este al 3-lea fotbalist al catalanilor care reușește să obțină acest trofeu.

Precedenții au fost Ronaldo și Messi, ultimul reușind această performanță de 3 ori. Luis Suarez a marcat 40 de goluri în 35 de meciuri în sezonul trecut, depășind oricare alt golgeter din celelalte campionate.

Suarez s-a integrat excelent la FC Barcelona, unde a devenit bun prieten cu Lionel Messi și Neymar, cei doi colegi din ofensivă de la Barcelona alături de care face spectacol, conexiunea de pe teren fiind incredibilă.

De când a ajuns pe Camp Nou, cei trei oameni din ofensiva Barcelonei au marcat 276 de goluri, dintre care el a reușit 93, având o medie de 0,9 goluri pe meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1085825248142987
SsAi Andrei  •  20 Octombrie 2016, 22:02

A primit/va avea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează