INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Lunetistul! Neymar, bucurie în stil Counter-Strike: și-a dedicat ultimul gol pentru SK Gaming?

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 00:00

Faptul că Brazilia a învins Paraguay cu 3-0 nu miră pe nimeni, la fel cum nu miră nici că Neymar a marcat.

Un lucru de notat ar fi că prin această victorie, brazilienii au devenit prima echipă care s-a calificat la Cupa Mondială, iar alt lucru este felul în care s-a bucurat Neymar.

După reușita de 2-0, atacantul Barcelonei s-a dus la fanionul de la colțul terenului, l-a scos din pământ și s-a prefăcut că îl folosește pe post de armă cu lunetă. Aceasta nu este o bucurie obișnuită, iar SK Gaming, o echipă de Counter-Strike braziliană a explicat gestul.

Fotbalistul este un împătimit al acestui joc pe calculator, dar și un fan al acestei echipe, iar faptul că jucătorul s-a transformat pentru o clipă în lunetist este un tribut adus Counter-Strike-ului, dar și echipei SK.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează