INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - LAZIO 1-3

Macabru! Jucătorii Romei au fost amenințați cu moartea: manechine spânzurate lângă Colosseum! "Dormiți cu lumina aprinsă!"

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 10:13

4 manechine giallorosse, 3 având tricourile lui De Rossi, Nainggolan și Salah, au fost spânzurate de o pasarelă lângă Colosseum. Mesajul ultrașilor: ”Un sfat, fără ofensă. Dormiți cu lumina aprinsă!”.

Gestul reprobabil a fost revendicat de Irriducibili Lazio, o facțiune a suporterilor lui Lazio, marea rivală a Romei.

Eșecul din meciul lui AS Roma cu Lazio, 1-3, venit la puțin timp după ce Lazio își adjudecase și dubla manșă din semifinalele Cupei, a zgândărit din nou mintea bolnavă a unor așa-ziși suporteri.

Dacă luni noaptea, pe aleile care duc în cantonamentul de la Trigoria, au apărut lumânări lângă siluetele jucătorilor, desenate cu cretă pe asfalt, plus condoleanțe "RIP AS Roma" lângă o cruce, joi noapte elevii lui Spalletti au fost amenințați chiar cu moartea!

Furia ultrașilor sau ironia rivalilor?

Pe o pasarelă pietonală situată în fața Colosseumului, a fost agățată o mare pancartă albă cu mesajul scris cu litere mari negre "Un sfat, fără ofensă... Dormiți cu lumina aprinsă!". Iar sub pod, spânzurate cu frânghie roșie patru manechine!

Trei dintre acestea îmbrăcate cu tricouri purtând numerele lui De Rossi, Nainggolan și Salah, al patrulea fiind anonim. Toate atârnând la doi metri deasupra nivelului străzii "Via degli Annibaldi".

Alertați de trecători, carabinierii au dat jos manechinele, dar mesajul a rămas vizibil câteva ore, deși pânza a fost ruptă. "E mâna ultrașilor Romei ori ironia macabră a rivalilor laziali?", se întreabă Gazzetta dello Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Mai 2017, 22:15
Postat de ucluj2011 pe 05 Mai 2017, 13:14

Ei ce să spun!!! Și le-o fi fost frică fotbaliștilor Romei. *** și pe ăia. Lasă ca ASTA face fotbalul frumos. Nu suntem la teatru , ***.

Daca tu consideri ca amenintarile si violenta fac fotbalul mai frumos, inseamna ca habar n-ai ce inseamna fotbalul. Si sportul in general. Sau poate ca esti de acord si cu criminalii din Mexic si Columbia care au ucis fotbalisti. Am doar o sugestie pentru tine: lasa stadioanele oamenilor normali si du-te sa urmaresti luptele in cusca daca esti asa de avid de violenta. Din cauza ta si a unora ca tine nu mai vine lumea la meciuri.

haudinamo
haudinamo  •  05 Mai 2017, 13:44

Acesti trogloditi ai cavernelor care fac glume macabre ar trebui prinsi si arestati

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Mai 2017, 13:14

Ei ce să spun!!! Și le-o fi fost frică fotbaliștilor Romei. *** și pe ăia. Lasă ca ASTA face fotbalul frumos. Nu suntem la teatru , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează