INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

"Magicianul" Zidane explică revenirea de senzație din meciul cu Villarreal: "La 0-2 a trebuit să facem asta"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 10:46

Condusă cu două goluri diferență în minutul 60, Real Madrid a reușit o revenire uluitoare în meciul de aseară cu Villarreal, împinsă de la spate și de schimbările inspirate ale lui Zinedine Zidane. 

"Văzându-ne conduși cu 0-2, a trebuit să schimbăm ceva și am făcut-o foarte bine.

Știam că Villarreal joacă fenonemnal pe teren propriu. Trebuia să fim atenți. Schimbările făcute au schimbat jocul, e important că am reușit să revenim în joc și să ne menținem lideri în clasament.

Am făcut lucruri bune pentru a reveni în acest meci pentru că ne-am dorit foarte mult să luăm cele trei puncte. Sunt foarte fericit pentru acest lucru", a delcarat Zinedine Zidane, conform Marca.

Citește și: "Remontada" de senzație a lui Real Madrid » Madrilenii obțin o victorie imensă pe El Madrigal după ce au fost conduși cu 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează