INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Manchester sparge piaţa transferurilor » Mourinho nu se lasă! Vrea neapărat să aducă un superstar de peste 100 de milioane de euro!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 14:06

Manchester United încearcă să obțină cu orice preț semnătura lui Neymar, o lovitură care ar contribui enorm la reabilitarea imaginii clubului după o serie de sezoane mai slabe.

De această dată, obiectivul imediat al "diavolilor" este acela de a-l împiedica pe Neymar să semneze prelungirea contractului cu Barcelona. Conform Mundo Deportivo, noul contract propus de catalani ar conține o clauză de reziliere mai mare decât cea actuală, care valorează 190 de milioane de euro.

Cu toate acestea, președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a declarat astăzi că este o chestiune de zile până când brazilianul în vârstă de 24 își va prelungi contractul cu gruparea catalană.

Conform sursei citate, Neymar nu dorește să plece de la Barcelona, iar clubul îi va prelungi înțelegerea pentru următorii cinci ani de zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2016, 15:03

...aiureli ...cine spune asta ?...din ciclu sa inventam despre Mou si M.U.

spion_kop
spion_kop  •  30 Iunie 2016, 14:55

eu sa va calmati cu gogorițele astea, nu uitati ce patroni are Man U si care a fost lobby-ul Brexit-ului ... la fel mai aruncati si voi un ochi peste ce se intimpla cu peietele de capital vis a vis de UK ... nu m-as mira ca Man U si cluburile mari sa inceapa sa vanda pt capitalizarea societatilor lor ... incercati sa pareti profi, macar sa incercati

ottobraun
ottobraun  •  30 Iunie 2016, 14:51

portoghezu ii baga in insolventa, e trimisul lu abrahamovici sa destabilizeze diavolu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează