INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United-Fulham 3-0, într-o partidă restantă din etapa a 3-a a Premier League

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Liderul campionatului Angliei, Manchester United, a trecut, miercuri, pe teren propriu, de Fulham, scor 3-0, într-un meci restant din etapa a 3-a, şi s-a distanţat la cinci puncte de ocupanta poziţiei secunde în clasament, FC Liverpool, informează site-ul oficial al Premier League.

Golurile formaţiei antrenate de Sir Alex Ferguson au fost marcate de Paul Scholes (12), Dimitar Berbatov (30) şi Wayne Rooney (63).

În urma acestui rezultat, Manchester acumulează 59 de puncte, se menţine pe primul loc în Premier League şi se distanţează la cinci puncte de FC Liverpool, în timp ce Fulham rămâne pe poziţia a 10-a, cu 30 de puncte.

Gruparea de pe Old Trafford, la care atacantul englez Wayne Rooney a revenit pe teren după o lună şi jumătate de absenţă, cauzată de o întindere la coapsă, a bifat cel de-al 9-lea succes consecutiv fără gol primit în campionat.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  19 Februarie 2009, 14:49

Bai, rapidistu...N-au primit gol in restul de 4. Doar ca in ultimele 14 partide, a fost o victorie 5-0, un egal 0-0, doua victorii, inca un egal 0-0 si apoi noua victorii consecutive. In total, 14 meciuri de campionat consecutive fara gol primit.

 •  19 Februarie 2009, 13:09

manchester are 14 meciuri fara gol primit din care ultimele 9 sunt victorii => 9 victorii consecutive fara gol primit.

 •  19 Februarie 2009, 13:01

pt fan: sunt 9 victorii consecutive FARA GOL PRIMIT. in restul de 4 au primit gol.;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează