INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Manchester United și Barcelona se bat pentru doi jucători de top » Îi ia fața Jose Mourinho lui Luis Enrique?

Bernardo Silva, foto: reuters
Bernardo Silva, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 09 februarie 2017 11:59

Manchester United a intrat în competiție cu Barcelona pentru transferarea din vară a două talente: Bernardo Silva(Monaco) și Victor Lindelof (Benfica).

  • Bătălia pentru achiziționarea lor este una dură, ținând cont că ambii fotbaliști sunt tineri de perspectivă.

Clubul catalan și-a trimis scouterii să-i urmărească pe cei doi jucători. Mijlocașul Bernardo Silva este una dintre țintele importante pentru marile cluburi, iar portughezul, în vârstă de 22 de ani, este dorit cu insistență de Jose Mourinho, scrie teamtalk.com.

”Diavolii roșii” trebuie să facă față concurenței Barcelonei, care l-a trimis pe Robert Fernandez, directorul tehnic, să-l vadă la lucru pe mijlocaș, la meciul dintre Monaco și Nice, din week-end-ul trecut.

Silva a strălucit în acest sezon în echipa lui Jardim Leonardo, el jucând în 31 de partide, în toate competițiile, înscriind de cinci ori și oferind tot atâtea pase de gol.

Pe de altă parte, Manchester United iși dorește să-l transfere pe Victor Lindelof, fundașul în vârstă de 22 de ani, al Benficăi, pe care a încercat să-l aducă pe ”Old Trafford” încă din iarnă.

Suedezul a fost urmărit și de reprezentanții clubului catalan, la meciul Benficăi jucat împotriva lui National, din week-end. Apărătorul a fost titular în acest sezon, în echipa lui Rui Vitoria, el evoluând în 17 meciuri în Primeira Liga.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează